42 ROLLEN GUMMIMATTEN

тип

онлајн аукција

почеток - крајот

30.04.2018 15:00 - 18.05.2018 13:15

Место

8712 Niklasdorf
Österreich
 
Опис на аукција

Endend am 18. Mai 2018 ab 13:15 Uhr. Wir versteigern im Auftrag 42 Positionen. Besichtigung am 17.05. von 13 bis 15 Uhr in 8712 Niklasdorf, Depotstraße 2. Abholung nur am 22.05. von 08 bis 12 Uhr in 8712 Niklasdorf, Depotstraße 2. Weitere Informationen unter 03842/21 672.

 

Aurena Auktionen GmbH

Место

8712 Niklasdorf
Австрија

контакт

телефон: 03842 / 21672
Лице за контакт: Karl Kühberger
интернет: Aurena Auktionen GmbH
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу