Urb Bearings Srl крај Brasov:

Овој дилер сè уште нема внесено опис на компанијата.

Г Erdely Ede
96, 13 Decembrie Street
500164 Brasov
Романија


Тековни огласи и врвни понуди:
Peltzer & Ehlers Germany PM 250- 3S

Machine type Automatic Forging Press Made by Peltzer & Ehlers Germany YOM 1980 Forming sections 3 Pressing power ...

Peltzer & Ehlers Germany POLYMASTER PM 250 -3

POLYMASTER PM 250 -3 Machine type Automatic Bolt Forging Press YOM 1977 Made by Peltzer & Ehlers Germany Bza0ya2 ...

HATEBUR Switzerland BKA 3

Machine type Progressive Header Made by HATEBUR Switzerland YOM 1981 No. of dies 4 No. of stages 5 Size 20 mm dia ...

Испрати барање до Urb Bearings Srl:
us 
Германија
Австрија
Швајцарија
Соединетите Американски Држави
Обединето Кралство
Франција
Белгија
Шпанија
Мексико
Италија
Холандија
Полска
Руска Федерација
Белорусија (Белорусија)
Украина
Естонија
Турција
Нов Зеланд
Ирска
Чешка република
Данска
Финска
Шведска
Норвешка
Малта
Луксембург
Грција
Литванија
Латвија
Исланд
Португалија
Бразил
Венецуела
Аргентина
Унгарија
Словачка
Романија
Молдавија
Словенија
Србија
Црна Гора
Албанија
Хрватска
Бугарија
Македонија
Босна и Херцеговина
Израел
Египет
Индија
Индонезија
Јужна Кореа
Јапонија
Тајланд
Малезија
Виетнам
Кина
Тајван
Иран
Бангладеш
Авганистан
Повеќе класифицирани огласи и понуди за машини:
Peltzer & Ehlers Germany PM 250- 3S

Machine type Automatic Forging Press Made by Peltzer & Ehlers Germany YOM 1980 Forming sections 3 Pressing power 250 ToF Max working capacity per strok......


Peltzer & Ehlers Germany POLYMASTER PM 250 -3

POLYMASTER PM 250 -3 Machine type Automatic Bolt Forging Press YOM 1977 Made by Peltzer & Ehlers Germany Bza0ya2iei Pressing power 250 ToF Forming ......


HATEBUR Switzerland BKA 3

Machine type Progressive Header Made by HATEBUR Switzerland YOM 1981 No. of dies 4 No. of stages 5 Size 20 mm diameter Press power 180 To Diam. Of ......


HATEBUR AMP 30

Machine type Hot stamping YOM 1991 Forming sections 3 Press capacity 230 ToF Bar diameter 19-40 mm Max outer diameter of piece 64 mm ......