Extertech Sas крај Anthy-sur-Léman:

Овој дилер сè уште нема внесено опис на компанијата.

Г Jean-Pierre Tournier
14 Rte de Séchex
74200 Anthy-sur-Léman
Франција


Тековни огласи и врвни понуди:
HANWHA STL 32H

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 H 10 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 200 ...

HANWHA STL 32H

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 H 10 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 200 ...

HANWHA STL 32HY

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 HY 11 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 20 ...

Испрати барање до Extertech Sas:
us 
Германија
Австрија
Швајцарија
Соединетите Американски Држави
Обединето Кралство
Франција
Белгија
Шпанија
Мексико
Италија
Холандија
Полска
Руска Федерација
Белорусија (Белорусија)
Украина
Естонија
Турција
Нов Зеланд
Ирска
Чешка република
Данска
Финска
Шведска
Норвешка
Малта
Луксембург
Грција
Литванија
Латвија
Исланд
Португалија
Бразил
Венецуела
Аргентина
Унгарија
Словачка
Романија
Молдавија
Словенија
Србија
Црна Гора
Албанија
Хрватска
Бугарија
Македонија
Босна и Херцеговина
Израел
Египет
Индија
Индонезија
Јужна Кореа
Јапонија
Тајланд
Малезија
Виетнам
Кина
Тајван
Иран
Бангладеш
Авганистан
Повеќе класифицирани огласи и понуди за машини:
HANWHA STL 32H

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 H 10 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 2008 Very productive machine for simple to......


HANWHA STL 32H

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 H 10 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 2008 Very productive machine for simple to......


HANWHA STL 32HY

CN LATHE WITH MOBILE HEADSTOCK HANWHA STL 32 HY 11 AXIS CN SIEMENS 840D BAR FEEDER 3 METERS IEMCA BOSS 332 HIGH PRESSURE WATERING YEAR 2008 Very productive machine for simple t......