Mebling dooel крај Skopje:

Овој дилер сè уште нема внесено опис на компанијата.

Г Kamce Milchov
Boca Ivanovska 35
1000 Skopje
Македонија


Тековни огласи и врвни понуди:
IMA Advantage 4612

Edgebander IMA Advantage 4612 , Year 2001 , Lenght 5000 mm , 2200 kg ,Feed speed 12m/min , edge up to 12mm All options ..... Premilling , ...

Испрати барање до Mebling dooel:
us 
Германија
Австрија
Швајцарија
Соединетите Американски Држави
Обединето Кралство
Франција
Белгија
Шпанија
Мексико
Италија
Холандија
Полска
Руска Федерација
Белорусија (Белорусија)
Украина
Estland (Reval)
Турција
Нов Зеланд
Ирска
Чешка република
Данска
Финска
Шведска
Норвешка
Малта
Луксембург
Грција
Литванија
Латвија
Исланд
Португалија
Бразил
Венецуела
Аргентина
Унгарија
Словачка
Романија
Молдавија
Словенија
Србија
Црна Гора
Албанија
Хрватска
Бугарија
Македонија
Босна и Херцеговина
Израел
Египет
Индија
Индонезија
Јужна Кореа
Јапонија
Тајланд
Малезија
Виетнам
Кина
Тајван
Иран
Бангладеш
Авганистан
Повеќе класифицирани огласи и понуди за машини:
IMA Advantage 4612

Edgebander IMA Advantage 4612 , Year 2001 , Lenght 5000 mm , 2200 kg ,Feed speed 12m/min , edge up to 12mm All options ..... Premilling , Corner rounding , ..... Good condition ,......