услуга профилот

MDS IT d.d.

MDS IT d.d.


Silva Mihelič

Leskoškova 9e
1000 Ljubljana

Словенија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон
Прикажи број на факс


Нашите врвни понуди
3749799.jpg
inserting system Kern MI2
Bcdkxjrzjh Inserting system with Kern MI2 with two inserting staion and OMR - 4300 envelops/hour - size of envelops 140 x 90 mm do 255 x 345 mm (C6, C6/5, C5, C4) Very good condition. 3,2 mio ... повеќе »
3749726.jpg
Production digital press Canon ImagePressC7000VP
Production printer G0gl23gs8 Konfiguration: -ImagePress C7000VP Marking Engine -ImagePress C7000VP Fixing station -ImagePress C7000VP Supply Unit -ImagePress Fiery server A2100 -finisher AB1 ... повеќе »
Испрати пребарување на MDS IT d.d.

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3749799.jpg
inserting system Kern MI2
Bcdkxjrzjh Inserting system with Kern MI2 with two inserting staion and OMR - 4300 envelops/hour - size of envelops 140 x 90 mm do 255 x 345 mm (C6, C6/5, C5, C4) Very good condition. 3,2 mio ... повеќе »
3749726.jpg
Production digital press Canon ImagePressC7000VP
Production printer G0gl23gs8 Konfiguration: -ImagePress C7000VP Marking Engine -ImagePress C7000VP Fixing station -ImagePress C7000VP Supply Unit -ImagePress Fiery server A2100 -finisher AB1 ... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу