Transport Band

1.200 EUR
Почетна цена не вклучувајќи ДДВ
1988
Година на производство
Користени
Вид на понуда

машина за

тип на машина
Transport Band
Година на производство
1988
состојба
користен

Цената и локацијата

цена
1.200 EUR Почетна цена
ДДВ
ексклузивни
повик

Преглед на

оглас проект
A3576843
последен пат ажурирани
на 12.12.2017
Гледано
6214 импресии

ОПИС

Transport Band lenght 5 m, width 0,55 m height 0,82 m
H2k3k3l
Band width 0,4 m


Продавачот

Vest-Vind Aps

Лице за контакт:Henrik Sørensen

Holsbjergvej 31

2620 Albertslund, Dänemark

регистриран од: 2016

6 реклами на интернет

ИСПРАТИ Испраќам барање

 • deatchusgbfrbeesmxitplrubynluaeetrcanzieczdkfisenomtluligrltlvkzisptbrvearhuskromdsirsmealhrbgmkbailegininidkrjpthmyvncntwirbdafpkiq
 • Вашето барање ќе биде доставен до сите дилери во оваа категорија. Напомена: Ова многу да резултира во многу голем број на понуди!

  ТЕЛЕФОН & фАКС

  телефон: +45 24852423
  факс:
  Прикажи телефонски број
  телефон:
  +45 24852423
  Лице за контакт:
  Henrik Sørensen
  машина за проект:
  A3576843 во Machineseeker
  Додај за да се види листа промена Избриши Препорачај на пријател да го давате на
  Пробајте на стан Machineseeker сега!
  Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
  Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
  Да Не
  ×
  Разговор за пребарување на машини
  име Е-пошта Вашата порака до дилерот
  Стартувај разговор со дилерот
    Вие разговарате со: 
    Вашето лице за контакт: 
    
  Вашиот контакт пишува
  ИСПРАТИ ПОРАКА
    Вие разговарате со: 
    Вашето лице за контакт: 
    
  Вашиот контакт се чини дека е неактивен
  Прозорецот за разговор е близу