услуга профилот

UDM Machinery Trading

UDM Machinery Trading


Frau Nevin Bushati

Donatou Dimoulitsa 15
49100

Грција


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон

We offer: new, refurbished and used dairy equipment: feta cheese production lines, milk and cheese pasteurizers, yogurt pasteurizers, milk homogenizers, milk separators, cheese vats, mozzarella cookers and moulders, mozzarella packaging machines, milk pomps, curd pomps, milk cooling tanks, heat exchangers, juice and milk filling machines, cup filling and sealing machines, dosing machines, batch pasteurizers, ect.
We can cover your needs for pomp, valves and homogenizers spare parts for manufacturers like APV, INOXPA, CREPACO, GAULIN, ALFA LAVAL ect.

We are always looking for new partners and costumers giving us the opportunity for new cooperation and business relationship.

Оди на врвот понуди › 

Нашите врвни понуди
3495089.jpg
FETA CHEESE EQUIPMENT U.D.M.
FETA CHEESE PRODUCTION EQUIPMENT FROM 1000 LT 9zgrzoyzr Greek feta cheese production support. повеќе »
3478882.jpg
Milk homogenizer Niro Soavi
Milk homogenizer with two stage Niro Soavi Yrkstc Capacity: 6000 lt/h повеќе »
3478874.jpg
butter churn Roversi
Butter churn Roversi Csuymbs0 Capacity 600 lt With homogenization system inside повеќе »
Испрати пребарување на UDM Machinery Trading

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*



Активна во следните области
машина понуди
3495089.jpg
FETA CHEESE EQUIPMENT U.D.M.
FETA CHEESE PRODUCTION EQUIPMENT 9zgrzoyzr FROM 1000 LT Greek feta cheese production support.
3478882.jpg
Milk homogenizer Niro Soavi
Milk homogenizer with two stage Niro Soavi Yrkstc Capacity: 6000 lt/h
3478874.jpg
butter churn Roversi
Butter churn Roversi Csuymbs0 Capacity 600 lt With homogenization system inside
3478852.jpg
Milk cooling tanks Alfa Laval , Serap ect.
Milk cooling tanks Capacity from 450 lt - 600 lt With thermometer , with control panel , with aggitator , with new compressor 220 Volt. Pthj0e
3478838.jpg
Batch Pasteurizer UDM
Batch pasteurizer for milk and yogurt Capacity 2200 lt Works with steam With control panel 9upgt0vbw
3478826.jpg
Milk seperator REDA
Milk seperator Capacity:5000 - 7000 lt/h With service Ellnl3zrk
3478756.jpg
Butter packaging machine IMA
Machine In very good condition Elkyqkpxe Filling range from 125-500 gr Capacity : 1800 b/h
3478742.jpg
Butter packaging machine IMA
Machine with service Filling range : 125 gr-500 gr Mt2row Format avaliable 500 gr 1800 b/h
3478714.jpg
Butter packaging machine IMA
Crfcp7n0Machine with service Filling range : 125 gr-500 gr Format avaliable 500 gr 1800 b/h
3478679.jpg
Milk seperator manual Westfalia Westfalia
9unxhpwqxExellent condition Capacity : 1000-1500 lt/h
3478666.jpg
Milk seperator Frautech Andritz CA71T
Elj7wavmk Milk and cream seperator With touch screen control panel Capacity 7000-11.000 lt/h
3474132.jpg
Milk Pasteurizer UDM
Milk and cheese milk pasteurizer Capacity : 10.000 lt/h Complete with degasser Jupuwu New control panel
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу