услуга профилот

XYNAMIX Vertriebs GmbH

XYNAMIX Vertriebs GmbH


Herr Thomas Plank

Weyringergasse /3 34
1040 Wien

Австрија


Прикажи телефонски број

Ihre Spezialist für Print, Druckweiterverarbeitung und Druckdienstleistung

Оди на врвот понуди › 

Нашите врвни понуди
3642073.jpg
Lasersensor DENEX Gripper LED
Denex Gripper LED Laser Sensor V2u9kz повеќе »
3642050.jpg
Labelling machine PAGO/SITECH 6AM
Labelling machine incl. cutter fuer up to 80.000 labels on your print products Bbd9hs7h8c повеќе »
3606583.jpg
Bundlewrapper Sitma C960
wrappes bundels in plastic film Fn2lrnx повеќе »
Испрати пребарување на XYNAMIX Vertriebs GmbH

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3642073.jpg
Lasersensor DENEX Gripper LED
Denex Gripper LED Laser Sensor V2u9kz
3642050.jpg
Labelling machine PAGO/SITECH 6AM
Labelling machine incl. cutter fuer up to 80.000 labels on your print products Bbd9hs7h8c
3606583.jpg
Bundlewrapper Sitma C960
wrappes bundels in plastic film Fn2lrnx
3606578.jpg
Bundlewrapper Sitma C960
wrappes bundels in plastic film Bazu3dq2js
3606570.jpg
FERAG Multi Disc FERAG Multi Disc
Ferag Multi Disc refurbished Bazuzxhojk
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу