услуга профилот

ROBOT GENERAL TRADING CO

ROBOT GENERAL TRADING CO


Herr Emir Hurem

RAJLOVACKA CESTA 41
71000 SARAJEVO

Босна и Херцеговина


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон

Нашите врвни понуди
3745745.jpg
HORIZONTAL AND VERTICAL TRANSPORT
THE HORIZONTAL AND VERTICAL TRANSPORT FROM PRODUCTION Nkbf3nsr Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
3741669.jpg
HYDRAULIC SYSTEM YANGZI
COMPLETE LINE OR SEPARATELY IN RESPECT OF MAKING THE REFRIGERATOR DOOR Bca9al0odf Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки ... повеќе »
3741640.jpg
INFICON INFICON PROTEC P3000 I ECOTEC 2
EQUIPMENT FOR THE DETECTION OF GAS LEAKS Bca8xxik8i Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
Испрати пребарување на ROBOT GENERAL TRADING CO

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*Активна во следните области
машина понуди
3745745.jpg
HORIZONTAL AND VERTICAL TRANSPORT
THE HORIZONTAL AND VERTICAL TRANSPORT FROM PRODUCTION Nkbf3nsr Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3741669.jpg
HYDRAULIC SYSTEM YANGZI
COMPLETE LINE OR SEPARATELY IN RESPECT OF MAKING THE REFRIGERATOR DOOR Bca9al0odf Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3741640.jpg
INFICON INFICON PROTEC P3000 I ECOTEC 2
EQUIPMENT FOR THE DETECTION OF GAS LEAKS Bca8xxik8i Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3741637.jpg
KASER ASD32 KAESER ASD 32 KAESER ASD 32
COMPRESSOR with AIR TANK FITTING 1000 LIT Bca8w0u0cf Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3741630.jpg
GALILEO FRIGUS N2-2 GALILEO TP FRIGUS N2-2
GAS FILLING MACHINE R600 Bca8ux3sv8
3741628.jpg
GALILEO HABILIS 3 H12 GALILEO HABILIS 3 H12
GAS FILLING MACHINE R600 ,R134 Bca8ue0hn3
3741616.jpg
ITW GEMA itw gema linija za jednu boju i linija više boja
LINE FOR ELECTROSTATIC COLORING ONE AND MORE COLOR Gx0033l7q
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу