услуга профилот

Projekt & Qualitäts Management

Projekt & Qualitäts Management


Herr Wilfried Klewer

Ratsbruch 24
33106 Paderborn

Германија


Прикажи телефонски број


Нашите врвни понуди
3713031.jpg
LMS compound miter saw Metallkraft MKS 400L
Very good automatic cutting saw for aluminum sections Ncpuh Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
3713030.jpg
Sand blasting machine MHG Glasmaster GMA 2000S/4 255 1703/2.2
Very good sand blasting machine with cpl. Accessories. Bbyujjalyg Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
3713029.jpg
Milling machine Stürmer Maschinen GmbH OPTImill BF30 Vario MK3 / 230V / 1PhFräs
A small but very fine milling machine with many possibilities for the part edit. The machine is with kl. Accessories (tools and recordings) released. Bbyui9pgef Огласот е преведена ... повеќе »
Испрати пребарување на Projekt & Qualitäts Management

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3713031.jpg
LMS compound miter saw Metallkraft MKS 400L
Very good automatic cutting saw for aluminum sections Ncpuh Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3713030.jpg
Sand blasting machine MHG Glasmaster GMA 2000S/4 255 1703/2.2
Very good sand blasting machine with cpl. Accessories. Bbyujjalyg Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3713029.jpg
Milling machine Stürmer Maschinen GmbH OPTImill BF30 Vario MK3 / 230V / 1PhFräs
A small but very fine milling machine with many possibilities for the part edit. The machine is with kl. Accessories (tools and recordings) released. Bbyui9pgef Огласот е преведена автоматски и мож ...
3708319.jpg
Heavy load shelving
2 heavy cargo racks, b3, 4 m x t1, 4 m x h3, 6 m, 2, 5T per shelf, 4 boxes per shelf Bbxinjndy9 Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3708310.jpg
TABLE MILLING MACHINE Elektra Beckum TF900
Very good profile milling machine with accessories. is now available on euro pallet Bbxiktsrew Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3708306.jpg
Sheet metal shears Stürmer Maschinen GmbH metallkraft MTBS 2550-25
Sheet metal shears for fine sheets up to 2.5mm; 2.5m cutting length; Rear protective device with photocell. Currently used for aluminum sheet up to 1mm. Goetx8cus Extended edition in front of stainless steel. Pick up at your ...
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу