услуга профилот

Marco Antonio Rubio

Marco Antonio Rubio


Herr Marco Rubio

Carretera de Barcelona 673
08204 Sabadell

Шпанија


Прикажи телефонски број

La empresa Maquinaria Márket , asesora e intermedia en la gestión de la venta de maquinaria en el sector metalurgico más especificado en los procesos de mecanizado y corte de aluminio y PVC aportando la experiencia de más de 25 años trabajando y colaborando con las distintas multinacionales como Mecal ,Emmegi ,Fom, Tekna etc

Оди на врвот понуди › 

Нашите врвни понуди
3720887.jpg
Fom Kaiman Theta 700
Electronic head cutter with 700m.m disc equipped with meter stop with motorized displacement and scrap suction system Bb07o2gxbx повеќе »
3668403.jpg
Center axis machining 4 Mecal Ariel
Great capacity for work, with a useful width 650 mm and 4-axis with Swivel Head machining center, has two zones of indistinct works, along with motorized jaws. Dygzzjt Огласот е превед... повеќе »
3679765.jpg
Double mitre saw head Mecal FE 400
Cut-off machines double head automatic, by disco iron cutting Xg270puv Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод... повеќе »
Испрати пребарување на Marco Antonio Rubio

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3720887.jpg
Fom Kaiman Theta 700
Electronic head cutter with 700m.m disc equipped with meter stop with motorized displacement and scrap suction system Bb07o2gxbx
3668403.jpg
Center axis machining 4 Mecal Ariel
Great capacity for work, with a useful width 650 mm and 4-axis with Swivel Head machining center, has two zones of indistinct works, along with motorized jaws. Dygzzjt Огласот е превед ...
3679765.jpg
Double mitre saw head Mecal FE 400
Cut-off machines double head automatic, by disco iron cutting Xg270puv Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод ...
3679738.jpg
Center axis machining 4 Mecal Falcón
Machining Center 4 axis with clamps swivel, faired, mecal Mesof software Bbo8hpxhx0 Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки ...
3669999.jpg
Center axis machining 4 Mecal MC 305 Tm
Mark Mecal machining center model MC 305 TM with electronic rotary VISE for working three faces of the profile and intermediate grades Bbmdrbmalp Огласот е преведена автомат ...
3669461.jpg
Cutting, machining, screw Bjm
2. high production lines, for factory windows of PVC compound: Profiles with automatic drag entry bench + cutting system of profiles using profile output disco+Bancada cut + 2 module mechanized reinf ...
3668748.jpg
Center axis machining 4 Mecal Falcon
Center of machining model Falcon (faster scrolling on the market 150-mpm) with rotating clamps with capacity of 250 x 250 Bblx3g7cim Огласот е преведена автоматски и мо ...
3668741.jpg
3 + 1 machining center Tekna Tk 427
3 + 1 machining center axis with working capacity and 500m.m and a length of 6.500 mm. m, have forwarding to double drive strawberries to mechanize the 3 faces of the profile Nbemf Огласот е ...
3668398.jpg
Center axis machining 4 Tekna Tk 426/3-6
Center four-axis machining using swivel vise with electronic intermediate grades two areas of work, bridge system and a length in x 6, 500 m. m with the possibility of working the three faces of the 1 ...
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу