услуга профилот

Josef Brucker Maschinenbau

Josef Brucker Maschinenbau


Herr Josef Brucker

Deislstraße 298
5421 /Adnet

Австрија


Прикажи телефонски број


Allgemeiner Maschinenbau, CNC Fertigung, Verzahnungstechnik

Оди на врвот понуди › 

Нашите врвни понуди
3711388.jpg
Vertical slotting machine TOS OH 4
Vertical slotting machine up to module 4 mounted angle head for helical gears (can be removed) Bbye97vv33 No change of wheels available Огласот е преведена автоматски и ... повеќе »
3711387.jpg
Vertical slotting machine TOS OH 4
Vertical slotting machine up to module 4 mounted angle head for helical gears (can be removed) No change of wheels available Bbye9ueqi2 Огласот е преведена автоматски и ... повеќе »
3711385.jpg
Three-jaw Chuck for milling machine Röhm 37513 GH
Hydraulically actuated clamping stock for machining center with diameter 200 mm Jaw intake 1/16 inch x 90 ° Dkbdlraz Condition: New Огласот е преведена автоматски и м... повеќе »
Испрати пребарување на Josef Brucker Maschinenbau

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3711388.jpg
Vertical slotting machine TOS OH 4
Vertical slotting machine up to module 4 mounted angle head for helical gears (can be removed) Bbye97vv33 No change of wheels available Огласот е преведена автоматски и може да се случи ...
3711387.jpg
Vertical slotting machine TOS OH 4
Vertical slotting machine up to module 4 mounted angle head for helical gears (can be removed) No change of wheels available Bbye9ueqi2 Огласот е преведена автоматски и може да се случи ...
3711385.jpg
Three-jaw Chuck for milling machine Röhm 37513 GH
Hydraulically actuated clamping stock for machining center with diameter 200 mm Jaw intake 1/16 inch x 90 ° Condition: New Dkbdlraz Огласот е преведена автоматски и може да се случи н ...
3711384.jpg
Three-jaw Chuck for milling machine Röhm 37513 GH
Hydraulically actuated clamping stock for machining center with diameter 200 mm M3smrmy Jaw intake 1/16 inch x 90 ° Condition: New Огласот е преведена автоматски и може да се случи н ...
3711383.jpg
Tailstock for dividing head Hofmann für Reitstock 160 mm Spitzenhöhe
Hydraulically operated tailstock for dividing head or 4th axis with Morsekegelaufnahme MK 3 Dsidsyx Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод ...
3711382.jpg
Three-jaw Chuck for milling machine Röhm 37513 GH
Hydraulically actuated clamping stock for machining center with diameter 200 mm Jaw intake 1/16 inch x 90 ° Condition: New Yrrvuw Огласот е преведена автоматски и може да се случи не ...
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу