услуга профилот

Eifler Kunststoff-Techik GmbH & CO. KG

Eifler Kunststoff-Techik GmbH & CO. KG


Herr Albert Alberts

Röntgenstraße 38
32107 Bad Salzuflen

Германија


Прикажи телефонски број


Нашите врвни понуди
3798696.jpg
Dell Power Edge 2500 Dell Power Edge 2500
Dell power edge 2500 -Pentium III 1,133 GHz -1 GB RAM -4 x 36 GB HDD -fully functional -ideal as a replacement urgent donor Hioochwvi -No warranty Огласот е преведена авто... повеќе »
3798692.jpg
Cooling device Hyfra GmbH Chilly 08-S
Cooling system chilly 08s -functional 2radfe -Data rating plate -No warranty Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки п... повеќе »
3798690.jpg
High-frequency generator Comet Cito 1330
High frequency generator CITO 1330 Bcrsb8qm7c -Data rating plate -No warranty Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки п... повеќе »
Испрати пребарување на Eifler Kunststoff-Techik GmbH & CO. KG

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3798696.jpg
Dell Power Edge 2500 Dell Power Edge 2500
Dell power edge 2500 -Pentium III 1,133 GHz -1 GB RAM -4 x 36 GB HDD -fully functional -ideal as a replacement urgent donor Hioochwvi -No warranty Огласот е преведена автоматски и може да ...
3798692.jpg
Cooling device Hyfra GmbH Chilly 08-S
Cooling system chilly 08s -functional 2radfe -Data rating plate -No warranty Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3798690.jpg
High-frequency generator Comet Cito 1330
High frequency generator CITO 1330 -Data rating plate -No warranty Bcrsb8qm7c Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3798688.jpg
High-frequency generator Dressler Cesar 1325
High frequency generator Cesar 1325 Bcrsblobva -Data rating plate -No warranty Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
3798636.jpg
Screen printing plant
Printing system with Hin3gbfdm 5 printing stations â 4000 EUR 4 fr. Nosta dryers à 2000 EUR Ventilation technology No Gewährleistuing Огласот е преведена автоматски и може да се слу ...
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу