услуга профилот

SMART TRADE

SMART TRADE


Herr JÓZEF KOBIERSKI

JELENIOGÓRSKA 4/8
42-202 CZĘSTOCHOWA

Полска


Прикажи телефонски број


Smart Trade
ul.Jeleniogórska 8
42-202 Częstochowa
POLAND

NIP: PL5732477750
Нашите врвни понуди
3808810.jpg
Z - KNETER WERNER&PFLEIDERER Z KNETER
CAPASITY : 1000 /LITER Bcuqj8ltzk повеќе »
3808807.jpg
KISS NEGRO LINE NIELSEN , MONDOMIX ,KOCUŁA
CAPASITY : 3400 PIEACE /1 HOUR Bcuqjbyc7h MACHINES CAN BE BUY SEPARATELY повеќе »
3808804.jpg
TOPPING COOKIE'S MACHINE
TOPPING COOKIE'S MACHINE -SALT -NUT Cr97d0be -SESAME and others WIDTH: 1000 mm повеќе »
Испрати пребарување на SMART TRADE

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3808810.jpg
Z - KNETER WERNER&PFLEIDERER Z KNETER
CAPASITY : 1000 /LITER Bcuqj8ltzk
3808807.jpg
KISS NEGRO LINE NIELSEN , MONDOMIX ,KOCUŁA
CAPASITY : 3400 PIEACE /1 HOUR Bcuqjbyc7h MACHINES CAN BE BUY SEPARATELY
3808804.jpg
TOPPING COOKIE'S MACHINE
Cr97d0be TOPPING COOKIE'S MACHINE -SALT -NUT -SESAME and others WIDTH: 1000 mm
3808799.jpg
BALL MILL WIENER
BALL MILL FOR RENOVATION Bcuqgvov39
3808793.jpg
Z - KNETER WERNER&PFLEIDERER
Hmoiuez Z KNETER MACHINE. AFTER GENERAL REPAIR CAPACITY 600 / LITER
3808791.jpg
TUNNEL - TAPE OVEN FOR COOKIE'S WERNER&PFLEIDERER
TUNNEL - TAPE OVEN FOR COOKIE'S AFTER GENERAL REPAIR TAPE WIDTH : 800mm BEAKING LENGH :30 meter's TOTAL LENGH: 38 meter's GAS BURNERS Nfnex 2 DEPOSITOR'S oven is disassembled
3808748.jpg
PLANETARY MIXER RNK MIXADOR
PLANETARY MIXER MACHINE. Bcupxpcw9m AFTER GENERAL REPAIR, READY TO WORK. CAPACITY 220 / LITER 2 KETTLE'S
3808745.jpg
Z - KNETER HEKRONA
Z -KNETER MACHINE. AFTER GENERAL REPAIR, READY TO WORK. Crokoodj CAPACITY 500 / LITER
3808738.jpg
Z - KNETER WERNER&PFLEIDERER 1000 LITR
Bcupupw8xc Z-kneter machin , after general refurbishment. Capacity 1000 / liter. Year of production is not known.
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу