услуга профилот

ЛВС1 ЕООД од Skladova Zona, Sofia

ЛВС1 ЕООД


Frau Людмила Спасова


1231 Skladova Zona, Sofia

Бугарија


Прикажи телефонски број


Фирмата ни е една от най-успешните в България в областта на изграждане на системи за сигурност в големи обекти като бизнес центрове, хотели, офис сгради, болници, складове, вериги магазини и др.

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4018618.jpg
Silent Piston Air Compressor ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy B6000/500/HP7.5
ABAC Silent Piston Air Compressor - 5.5Kw 7.5HP, 11 Bar Bersjtskv0 Model B6000/500/HP7.5 year of production 2006, producer ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy, excellent condition, used. Due to trade... повеќе »
4017330.jpg
Semi-automatic electro-hydraulic sawing MEP Spa Italy SHARK 452-1 SXI EVO
Bergjyh3ns Semi-automatic electro-hydraulic sawing machine model SHARK 452-1 SXI EVO, year of production 2015, producer MEP Spa Italy, 1140 kg It will be not necessary to be payed VAT as this will ... повеќе »
Испрати пребарување на ЛВС1 ЕООД

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4018618.jpg
Silent Piston Air Compressor ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy B6000/500/HP7.5
ABAC Silent Piston Air Compressor - 5.5Kw 7.5HP, 11 Bar Bersjtskv0 Model B6000/500/HP7.5 year of production 2006, producer ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy, excellent condition, used. Due to trade... повеќе »
4017330.jpg
Semi-automatic electro-hydraulic sawing MEP Spa Italy SHARK 452-1 SXI EVO
Bergjyh3ns Semi-automatic electro-hydraulic sawing machine model SHARK 452-1 SXI EVO, year of production 2015, producer MEP Spa Italy, 1140 kg It will be not necessary to be payed VAT as this will ... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.