услуга профилот

Sistemu automatika од Latvia

Sistemu automatika


Herr Aigars Dreismanis

Jelgava 10
LV-3018 Latvia

Летонија


Прикажи телефонски број


Our company is offering automation and robotic solutions to customers

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4024443.jpg
Industrial robot KUKA KR140-2B comp
Robot KUKA KR140 with KRC2 ed05 control cabinet in good condition, fully tested and operational. Working videos can be sent on request. KRC2 have profinet and interbus options installed. Eeetv92 повеќе »
4029936.jpg
Laser scanner SICK S30A-6011BA
Tested SICK laser scanner, range 5.5m and 190 degree angle Iwzxzfpq повеќе »
4029955.jpg
PLC SIEMENS S7-300 bundle
Tested S7-312 with various modules. All tested and ready for operation. Can be splitted, please quote for price. CPU312 64kB x1 ET200M x1 PS307 5A x1 PS307 2A x1 DI16 24VDC x4 DQ16 24VDC x4 DI3... повеќе »
Испрати пребарување на Sistemu automatika

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4024443.jpg
Industrial robot KUKA KR140-2B comp
Robot KUKA KR140 with KRC2 ed05 control cabinet in good condition, fully tested and operational. Working videos can be sent on request. KRC2 have profinet and interbus options installed. Eeetv92 повеќе »
4029936.jpg
Laser scanner SICK S30A-6011BA
Tested SICK laser scanner, range 5.5m and 190 degree angle Iwzxzfpq повеќе »
4029955.jpg
PLC SIEMENS S7-300 bundle
Tested S7-312 with various modules. All tested and ready for operation. Can be splitted, please quote for price. CPU312 64kB x1 ET200M x1 PS307 5A x1 PS307 2A x1 DI16 24VDC x4 DQ16 24VDC x4 DI3... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.