услуга профилот

Copy Group LTD од Haskovo

Copy Group LTD


Herr Ovanes Tvapanyan

Spartak square 10
6300 Haskovo

Бугарија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


Copy Group Ltd
Ovanes Tvapanyan
Spartak 10 square
6300 Haskovo
Bulgaria
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer:
BG 126725964

Trading with office equipment and digital printing machines.

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4124973.jpg
Konica Minolta Bizhub C3350 Konica Minolta Bizhub C3350
Jcdf7nn Copier Konica Minolta Bizhub C3350 8 pcs. available For a further questions, please send us a request. повеќе »
4074007.jpg
KM Konica Minolta BIZHUB C258 Konica Minolta C258
KM Konica Minolta Bizhub C258 counter 19K Bfbwe0jl3x повеќе »
4118150.jpg
Kyocera - Triumph-Adler P5030DN Kyocera - Triumph-Adler P5030DN
Printer Kyocera - Triumph-Adler P5030DN Bforiozhmg Price is for one piece. повеќе »
Испрати пребарување на Copy Group LTD

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4124973.jpg
Konica Minolta Bizhub C3350 Konica Minolta Bizhub C3350
Copier Konica Minolta Bizhub C3350 8 pcs. available Jcdf7nn For a further questions, please send us a request.
4074007.jpg
KM Konica Minolta BIZHUB C258 Konica Minolta C258
KM Konica Minolta Bizhub C258 counter 19K Bfbwe0jl3x
4118150.jpg
Kyocera - Triumph-Adler P5030DN Kyocera - Triumph-Adler P5030DN
Printer Kyocera - Triumph-Adler P5030DN Bforiozhmg Price is for one piece.
4098240.jpg
COPIER Konica Minolta BIZHUB C554e
Konica Minolta BIZHUB C554e + finisher Bfix00g0ga counter: 110 388k/ col:49 113k
4117612.jpg
Creo Spire CX250 Xerox DC 240/250 Creo CX250
Creo Spire CX250 for use in Xerox DocuColor 240 / 250 Dwlytm
4116221.jpg
Konica Minolta BIZHUB PRO 951 Konica Minolta BIZHUB PRO 951
Nozl7 Konica Minolta BIZHUB PRO 951 Counter: 4361700
4098250.jpg
Konica Minolta BIZHUB C454e Konica Minolta BIZHUB C454e
Konica Minolta BIZHUB C454e + finisher Bfix7zssok counter:266 876k
4074246.jpg
Large format printer HP DesignJet T 520
A0 plotter HP T520-very low meters. Vtpe7mqg Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4074245.jpg
Large format printer HP DesignJet T1200 2 ROLLS
Plotter HP T1200 with 2 rolls and very good condition Vto2mg3f Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4030951.jpg
NAGEL FOLDNAK M2
NAGEL-FOLDNAK M2 Bookletmaker Nmgdh Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4038106.jpg
Konica Minolta BIZHUB PRO C6500 Konica Minolta Bizhub PRO C6500
Konica Minolta BIZHUB PRO C6500 With consumables included: Lc3s9rw0 - 4 pcs. DRUMS - 4 pcs. DEVELOPERS
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.