услуга профилот

Kadia Produktion GmbH &Co од Nürtingen

Kadia Produktion GmbH &Co


Herr Michael Geissler

Fabrikstr. 2
72622 Nürtingen

Германија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


KADIA Produktion GmbH + Co.
Fabrikstr.2; 72622 Nürtingen; Germany
Telefon/Phone +49 7022 6006-0
Telefax/Fax +49 7022 6006-21


Sitz und Registergericht / Domicile and Court of Registry: Nürtingen; Stuttgart HRA 222074
Persönlich haftende Gesellschafterin, Sitz und Registergericht / General Partner, Domicile and Court of Registry: KADIA Produktion Geschäftsführungs-GmbH, Nürtingen Stuttgart HRB 224163
Geschäftsführer/ Directors: Henning Klein; Gerhard Klein, Peter Nagel

Deutsche Bank AG, Esslingen
SWIFT / BIC: DEUTDESS611
IBAN: DE42 6117 0076 0152 4750 00
SteuerNr. / Tax ID: 74050/00120
Ust.-IdNr./ VAT No.: DE 812 081 133
DUNS: 333741221

Fa. KADIA Produktion GMBH & Co., gegründet 1959, ist führender Hersteller von Honmaschinen; Honwerkzeugen und Entgratmaschinen. Sowie führend in der Lohnbearbeitung im Bereich Honen.

Оди на врвот понуди › 

Kadia Produktion GmbH &Co е доверлив трговец
Оваа услуга е успешно потврдена и тој бил награден со доверба печат Machineseeker


Што е печатот?

доверба печат Machineseeker дава купувачи можност да се открие дали тие треба да го направи тоа со доверлив продавачот на прв поглед.

Што значи ова за купувачите?

Купувачите можат да го ограничи кругот на потенцијални бизнис партнери, без обемни проверки и корист компании кои го прават чесни и праведни продавници со голема веројатност.
Се разбира, несогласувањата сè уште можат да се појават за време на процесот на купување. Maschinensucher resp. Machineseeker Group GmbH не е одговорен за правни прекршоци на купувачот односно. продавачот активен на Maschinesucher resp. Machineseeker.

Повеќе информации за печат

тековни огласи и специјални промоции
4103609.jpg
Two Spindle Vertical Honing Machine KADIA 2LH60/350R
Bfkj039ybz Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens R... повеќе »
4103607.jpg
Two Spindle Vertical Honing Machine KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Bfkj0j7mzx Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens R... повеќе »
4103603.jpg
Single Spindle Vertical Honing Machine KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 200mm Stroke 300mm Ft0shjt Stroke speed max. 50/m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rota... повеќе »
Испрати пребарување на Kadia Produktion GmbH &Co

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*Користени машини во категориите
повеќе огласи и машини на понуда
4103609.jpg
Two Spindle Vertical Honing Machine KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Bfkj039ybz Rotary Table with 6 Slots 2x H ...
4103607.jpg
Two Spindle Vertical Honing Machine KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 6 Slots 2x Honing; 2x Ga ...
4103603.jpg
Single Spindle Vertical Honing Machine KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 200mm Stroke 300mm Stroke speed max. 50/m/min Ft0shjt Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 4 Slots 1x Honi ...
4103177.jpg
Single Spindle Vertical Honing Machine KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm (depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 200mm Bfkf0fdzuj Stroke 300mm Stroke speed max. 5.0m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 4 Slots 1x Ho ...
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.