услуга профилот

LG Liesma од LV- , Valka

LG Liesma


Herr Yanis Steins

Varonu Street 15A
4701 LV- , Valka

Летонија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


Our company LG Liesma SIA(Ltd.) is operating a wood chips gasification power plant in Latvia for 7 years.
The power plant is used for local heat energy production and electric energy sales to the public network.

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4052337.jpg
biomass gasification power plant Spanner Re2 GmgH HKA 45
Currently we have 3 operating co-generation plants for sale. Be2mkvbq9r The power plants are in running condition and will be disassembled only, when sold. The biomass power plant HKA 45 consist of... повеќе »
4047199.jpg
biomass gasification power plant Spanner Re2 GmgH HKA 45
Currently we have 3 operating co-generation plants for sale. The power plants are in running condition and will be disassembled only, when sold. The biomass power plant HKA 45 consist of a wood gasi... повеќе »
Испрати пребарување на LG Liesma

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4052337.jpg
biomass gasification power plant Spanner Re2 GmgH HKA 45
Currently we have 3 operating co-generation plants for sale. Be2mkvbq9r The power plants are in running condition and will be disassembled only, when sold. The biomass power plant HKA 45 consist of... повеќе »
4047199.jpg
biomass gasification power plant Spanner Re2 GmgH HKA 45
Currently we have 3 operating co-generation plants for sale. The power plants are in running condition and will be disassembled only, when sold. The biomass power plant HKA 45 consist of a wood gasi... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.