услуга профилот

ENERMETAL D.O.O. од CERKNICA

ENERMETAL D.O.O.


Herr Jože Rožanc

MARTINJAK 71
1380 CERKNICA

Словенија


Прикажи телефонски број


тековни огласи и специјални промоции
4107733.jpg
IXION TL 1004 IXION TL 1004
Driling from 3- 32 mm. X- travel 2.000 mm Y- travel 850 mm Z- travel 1.000 mm W-travel 700 mm Table: 2400 x 1200 mm G0slgsv max drillingdepth 1.200 mm повеќе »
Испрати пребарување на ENERMETAL D.O.O.

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*



Користени машини во категориите
повеќе огласи и машини на понуда
4107733.jpg
IXION TL 1004 IXION TL 1004
Driling from 3- 32 mm. X- travel 2.000 mm Y- travel 850 mm Z- travel 1.000 mm W-travel 700 mm Table: 2400 x 1200 mm G0slgsv max drillingdepth 1.200 mm повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.