услуга профилот

Loihl Metall & Systembau од Loiching

Loihl Metall & Systembau


Herr Daniel Loihl

Hangweg 5a
84180 Loiching

Германија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон
Прикажи број на факс


Loihl Metall & Systembau
Inh. Loihl Daniel
Hangweg 5a
84180 Loiching

Metall & Systembau
Anfertigung von Lochtischen mit Systemzubehör

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4060083.jpg
Welding table Perforating table System table Loihl Metall & Systembau 2000x1000x200
NEW welding tables made from our own production. Material of tables S355 J2 + N Material thickness: 15 mm The grid spacing is 100mm, tables are made with hole system 28. The tables are all reinforce... повеќе »
4060080.jpg
Welding table Perforating table System table Loihl Metall & Systembau 2400x1200x200
NEW welding tables made from our own production. Material of tables S355 J2 + N Material thickness: 15 mm The grid spacing is 100mm, tables are made with hole system 28. The tables are all reinforce... повеќе »
Испрати пребарување на Loihl Metall & Systembau

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4060083.jpg
Welding table Perforating table System table Loihl Metall & Systembau 2000x1000x200
NEW welding tables made from our own production. Material of tables S355 J2 + N Material thickness: 15 mm The grid spacing is 100mm, tables are made with hole system 28. The tables are all reinforce... повеќе »
4060080.jpg
Welding table Perforating table System table Loihl Metall & Systembau 2400x1200x200
NEW welding tables made from our own production. Material of tables S355 J2 + N Material thickness: 15 mm The grid spacing is 100mm, tables are made with hole system 28. The tables are all reinforce... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.