услуга профилот

T-Forg Trans Kft од Budapest

T-Forg Trans Kft


Herr Balázs Györe

Lehel u. 24.
1135 Budapest

Унгарија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


T-FORG TRANS Kft
1135 Budapest Lehel u.24. c. ép. fszt. 3.
HU14970999
тековни огласи и специјални промоции
4064506.jpg
Double pallet Horizontal machining Okuma MX-40HA
The seller pictured shows the Okuma 4-axis CNC machining center with two pallets. Control: OSP7000M Tool holder with 60 positions High-pressure cooling system. Chips Freight Forwarder Pallet ... повеќе »
4064455.jpg
Double pallet Horizontal machining Okuma MX-40HA
The seller pictured shows the Okuma 4-axis CNC machining center with two pallets. Control: OSP7000M Tool holder with 60 positions High-pressure cooling system. Chips Freight Forwarder Pallet ... повеќе »
Испрати пребарување на T-Forg Trans Kft

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4064506.jpg
Double pallet Horizontal machining Okuma MX-40HA
The seller pictured shows the Okuma 4-axis CNC machining center with two pallets. Control: OSP7000M Tool holder with 60 positions High-pressure cooling system. Chips Freight Forwarder Pallet ... повеќе »
4064455.jpg
Double pallet Horizontal machining Okuma MX-40HA
The seller pictured shows the Okuma 4-axis CNC machining center with two pallets. Control: OSP7000M Tool holder with 60 positions High-pressure cooling system. Chips Freight Forwarder Pallet ... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.