услуга профилот

Maurer GmbH од Mühlheim/Donau

Maurer GmbH


Herr Sebastian Maurer

Am Wulfbach 8
78570 Mühlheim/Donau

Германија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


тековни огласи и специјални промоции
4074883.jpg
Hacker Vecoplan VAZ 120/1050
Vecoplan Hacker/recyclable shredder built 1992 or 2002 Factory overhaul including control 7293 operating hours Mash-no. 7023010 Type VAZ 120/1050 22 KW Drive power Ihi0sid Огласот е прев... повеќе »
Испрати пребарување на Maurer GmbH

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4074883.jpg
Hacker Vecoplan VAZ 120/1050
Vecoplan Hacker/recyclable shredder built 1992 or 2002 Factory overhaul including control 7293 operating hours Mash-no. 7023010 Type VAZ 120/1050 22 KW Drive power Ihi0sid Огласот е прев... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.