услуга профилот

mcbrinns од Ashbourne, Co Meath

mcbrinns


Herr conor mcbrinn

Ashbourne Manufacturing Park
Ashbourne, Co Meath

Ирска


Прикажи телефонски број


тековни огласи и специјални промоции
4090388.jpg
4 colour printing press Hamada Hamada B452A
Hamada B452A, Max sheets size 520 x 365mm, Stream feed pull lay system with vacuum belts at feeder very accurate, Speed 10,000 IPH, IR drying, Blanket wash, Ink key control system allowing you use you... повеќе »
Испрати пребарување на mcbrinns

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*Користени машини во категориите
повеќе огласи и машини на понуда
4090388.jpg
4 colour printing press Hamada Hamada B452A
Hamada B452A, Max sheets size 520 x 365mm, Stream feed pull lay system with vacuum belts at feeder very accurate, Speed 10,000 IPH, IR drying, Blanket wash, Ink key control system allowing you use you... повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.