услуга профилот

Decker Pirnay SPRL од B-  - Lontzen

Decker Pirnay SPRL


Herr Mario Decker

Rue Mitoyenne 410
4710 B-  - Lontzen

Белгија


Прикажи телефонски број


тековни огласи и специјални промоции
4092386.jpg
Aspiration - pellet machine Amotec + Reinbold
Complete suction system with pipes connected to 4 machines currently - pellet machines. 03njotxc Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои... повеќе »
4092384.jpg
CNC machining center Weeke Venture 1 M
CNC, 3 axes, very good condition. Wgtp8pa Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
Испрати пребарување на Decker Pirnay SPRL

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4092386.jpg
Aspiration - pellet machine Amotec + Reinbold
Complete suction system with pipes connected to 4 machines currently - pellet machines. 03njotxc Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои... повеќе »
4092384.jpg
CNC machining center Weeke Venture 1 M
CNC, 3 axes, very good condition. Wgtp8pa Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.