услуга профилот

Maks-Buzin d.o.o. од Staro Čice

Maks-Buzin d.o.o.


Herr Ivan Grebenac

Velikogorička 16
10419 Staro Čice

Хрватска


Прикажи телефонски број


Maks-Buzin is high pressure die casting company specialized in aluminum and brass castings. We can produce casting to 4 kg.

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4098316.jpg
Milling Machine/Rotary Drill UMA BF55
Universal Milling Machine/drill 3tuslfym Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
4098310.jpg
Rolling Grinder Hammond UB 6-132
Band Grinder for Metal Bfiypvzeag Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
4098308.jpg
Vibrator Trudbenik
Vibrator for removing burrs Bfiypcwyye Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод. повеќе »
Испрати пребарување на Maks-Buzin d.o.o.

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4098316.jpg
Milling Machine/Rotary Drill UMA BF55
Universal Milling Machine/drill 3tuslfym Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098310.jpg
Rolling Grinder Hammond UB 6-132
Band Grinder for Metal Bfiypvzeag Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098308.jpg
Vibrator Trudbenik
Vibrator for removing burrs Bfiypcwyye Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098306.jpg
Buckshot Vereingite
For burrs removal 3trs9nqc Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098295.jpg
Stand for vertical Pressure casting CLPO 160-25-B2
For vertical pressure casting Tool size 430x450x600 mm 3tokcptx 160 T 22 kW Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098293.jpg
Die Casting Machine Vereingite Werkzeugmachinenfabriken DM100
Tool size 400x230 mm 100 T 17 kW Cxofslv Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098289.jpg
Die Casting Machine Hidra 160T
Tool Size 420x420 Pressure 160 T Bfiyjnqn2r 8 kW Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098286.jpg
Die Casting Machine Triulci 100T
Tool size 310x310x600 mm 100 T pressure 3tluh39o 11kW Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098284.jpg
Die Casting Machine Triulci 300T
Tool magnification 656x580 300 tons of pressure 17 kW Cne8jhxm Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
4098278.jpg
Die Casting Machine Triulci 430 T
Tool size 590x692x700 mm Bfiygetp9g 430 Tons of pressure Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.