услуга профилот

Parkelj d.o.o. од Ljubljana

Parkelj d.o.o.


Frau Irena Lah

Volavlje 1
1000 Ljubljana

Словенија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон
Прикажи број на факс


Since January 1st 2017 we are general representative for Still forklift trucks in Slovenia.

Оди на врвот понуди › 

тековни огласи и специјални промоции
4113820.jpg
Reach truck STILL FM-X 14
Triplex 8000/3200/2640 mm Side shift Bfni8av833 Forks 1150x100x40 mm повеќе »
4113816.jpg
Stacker LINDE L14AP
Bbd973imy Triplex 5316/2265/1729 mm Forks 1150/560/55 mm Integrated charger повеќе »
4113799.jpg
Stacker LINDE L16
Bfnixyniyh Standard 3240/2190/150 mm Forks 1150 mm повеќе »
Испрати пребарување на Parkelj d.o.o.

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта*

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*повеќе огласи и машини на понуда
4113820.jpg
Reach truck STILL FM-X 14
Bfni8av833 Triplex 8000/3200/2640 mm Side shift Forks 1150x100x40 mm
4113816.jpg
Stacker LINDE L14AP
Bbd973imy Triplex 5316/2265/1729 mm Forks 1150/560/55 mm Integrated charger
4113799.jpg
Stacker LINDE L16
Bfnixyniyh Standard 3240/2190/150 mm Forks 1150 mm
4113796.jpg
Stacker LINDE L14i
Bbdz9ex3e Duplex 3300/2115/1662 mm Forks 1150 mm Initial lift
4113792.jpg
Stacker LINDE L14AP
2rjw3a Triplex 4716/2065/1529 mm Forks 1150 mm
4113787.jpg
Stacker LINDE L12
Bfniuf9fh2 Standard mast 4200/2570/150 mm Forks 1150 mm Battery 24V 170Ah year 2015 No charger
4113782.jpg
Stacker STILL EGV-S 14
Yr78tw Triplex 5390/2327/1810 mm Forks 1150 mm Battery 24V 375Ah No charger
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.