правила Machineseeker пазар (резиме)

само конкретни понуди

Внеси го само конкретни понуди во базата на податоци. Рекламите кои се состојат од општа реклама, како што се "Сите видови на машини XY" нема да бидат објавени.

Реклами секогаш треба да содржи јасен технички опис

При поднесување на реклама на Machineseeker, секогаш да содржи јасен опис на машината во полето "Технички податоци". Ние не дозволуваат реклами кои не обезбедуваат технички податоци.

Анонимни реклами и реклами со кутија броеви не се дозволени

При поднесување на реклама, секогаш вклучуваат ги твоето полно име и адреса. не се дозволени анонимни реклами.

Нема телефонски броеви, факс, e-mail адреси или интернет адреси треба да се појави во текстот на рекламата

Реклами не може да вклучуваат телефонски броеви, факс, e-mail адреси или интернет адреси.

Нов и екс-дисплеј машини не може да се категоризираат на користени машини

Рекламни се должни јасно да назначат дали машина е нов или екс-дисплеј на поднесување форма обезбедени од страна на операторот на сајтот. Нов и екс-дисплеј машини не може да се поднесе како што се користи машини.

Бришење продаваат машини

Ве молиме избришете (или пауза) реклами за машини кои се продаваат толку брзо како што можеш. Ние се обидуваме да се задржи нашата база на податоци како up-to-date, како е можно, па истечен понуди се крајно непожелно и забранети во нашите Услови на употреба.

Бришење машина реклами

Веднаш испратите претходно избришани реклами не е дозволено, бидејќи тоа претставува нефер трговски практики.

Компанијата логоа не можат да се користат како слики на машини

Не користете логоа, наместо на слики на машини. Секогаш испратите слики на машина која ќе се продава, за што ќе се одржи на авторските права.

Испратете ги само слики кои се овластени да го користите.

Фотографии за кои производителите или вашите конкуренти се одржи на авторските права може да бидат поставени само со писмена дозвола од сопственикот на авторските права.

Не "случаеви" слики

не се дозволени слики на машини кои содржат само текст како "Фото наскоро".

Никогаш не се копија текстови од вашите конкуренти

Ве молиме напишете своја сопствена техничките описи на предмети што ви се нуди за продажба. Копирање на текстови и делови од текстот од реклами од други продавачи е забрането и обично резултира во незгодни ситуации кои се најдобро да се избегнуваат.

Нема клучни зборови / термини за пребарување треба да бидат наведени во реклами

Само што вклучуваат технички описи кои се специфични за машина која ви се нуди. Не е дозволено користење на листа на клучни зборови или зборови за пребарување. исто така, не е дозволено вклучување на реклами за други машини, производи, потрошни материјали и општа реклама.

Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу