Spiral mixer Boku SK120AZ

Користени
Вид на понуда
D - Nordrhein-Westfalen
локација

машина за

тип на машина
Spiral mixer
Производител
Boku
модел
SK120AZ
состојба
користи машина
Good condition

Цената и локацијата

локација
D - Nordrhein-Westfalen
повик барање цена

Преглед на

оглас проект
A3221496
последен пат ажурирани
на 03.10.2017
Гледано
64372 импресии
Прашањата

ОПИС

Spiral mixer BOKU extendable

Manufacturer: Boku
Type: SK120AZ
For 75 kg of flour, 120 kg dough
Stainless steel boiler and spiral
including 2 boiler
Cao2bre9y

Tested and cleaned

See detail BB´s image
Article Nr: BT28031702
We have a wide range of bakery machines.

Огласот е преведена автоматски и може да се случи некои грешки превод.

Продавачот

BackTim Bäckereimaschinen Handel

Лице за контакт:Herr Temur Güzel

Grosser Teil 6

32130 Enger, Deutschland

регистриран од: 2013

188 реклами на интернет

Firma BackTim Bäckereimaschinen Handel

ИСПРАТИ Испраќам барање

 • Flag
  deatchusgbfrbeesmxitplrubynluaeetrcanzieczdkfisenomtluligrltlvkzisptbrvearhuskromdsirsmealhrbgmkbailegininidkrjpthmyvncntwirbdafpkiq
 • Вашето барање ќе биде доставен до сите дилери во оваа категорија. Напомена: Ова многу да резултира во многу голем број на понуди!

  ТЕЛЕФОН & фАКС

  телефон: 05224 9769239
  факс: 05224 9395295
  Прикажи телефонски број
  телефон:
  05224 9769239
  Лице за контакт:
  Г-дин Temur Güzel
  машина за проект:
  A3221496 во Machineseeker
  Додај за да се види листа промена Избриши Препорачај на пријател да го давате на
  Пробајте на стан Machineseeker сега!
  Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
  Want to really stop the chat history?
  Да Не
  ×
  Machine Finder chat
  име Е-пошта Вашата порака до дилерот
  Стартувај разговор со дилерот
    Вие разговарате со: 
    Вашето лице за контакт: 
    
  Вашиот контакт пишува
  ИСПРАТИ ПОРАКА
    Вие разговарате со: 
    Вашето лице за контакт: 
    
  Вашиот контакт се чини дека е неактивен
  Chat window close