Продава повеќе машини!

Icon

Повеќе од 7 милиони посетители месечно

Icon

над 210.000 месечни пребарувања за продажба на машини

Icon

Околу 50 милијарди евра со посредство на обемот на барањето во последните 12 месеци

дилери

Премиум

дилери

Професионален

наша препорака
дилери

Стандард

Еднократна продавачот

Не за дилери
Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
12 месеци
период од 7 дена од отказ
12 месеци
период од 7 дена од отказ
12 месеци
период од 7 дена од отказ
{1 месец
Beе се продолжи за 3 месеци сè додека имате активни реклами.
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
79% попуст со вклучен
само до 30.09.
79% попуст со вклучен
само до 30.09.
63% попуст со вклучен
само до 30.09.
63% попуст со вклучен
само до 30.09.
25% попуст со вклучен
само до 30.09.
25% попуст со вклучен
само до 30.09.
0% попуст со вклучен
само до 30.09.
0% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 3994995797298799991.0991.1991.2991.3991.499 € ​​месечно)

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 99179279 € ​​месечно)

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 293959 € ​​месечно)

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 395479129199 € ​​месечно)

flag +1
Сите цени се строго нето и важат само за нови клиенти.
дилери Премиум
Наш бестселер
дилери Професионален
дилери Стандард
Не за дилери Еднократна продавачот
Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
12 месеци
период од 7 дена од отказ
12 месеци
период од 7 дена од отказ
12 месеци
период од 7 дена од отказ
{1 месец
Beе се продолжи за 3 месеци сè додека имате активни реклами.
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
79% попуст со вклучен
само до 30.09.
79% попуст со вклучен
само до 30.09.
63% попуст со вклучен
само до 30.09.
63% попуст со вклучен
само до 30.09.
25% попуст со вклучен
само до 30.09.
25% попуст со вклучен
само до 30.09.
0% попуст со вклучен
само до 30.09.
0% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 3994995797298799991.0991.1991.2991.3991.499 € ​​месечно)

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 99179279 € ​​месечно)

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 293959 € ​​месечно)

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 395479129199 € ​​месечно)

flag +1
Сите цени се строго нето и важат само за нови клиенти.
Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
12 месеци
период од 7 дена од отказ
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
79% попуст со вклучен
само до 30.09.
79% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 3994995797298799991.0991.1991.2991.3991.499 € ​​месечно)

Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
12 месеци
период од 7 дена од отказ
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
63% попуст со вклучен
само до 30.09.
63% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 99179279 € ​​месечно)

flag +1
Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
12 месеци
период од 7 дена од отказ
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
25% попуст со вклучен
само до 30.09.
25% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 293959 € ​​месечно)

Максимален број на истовремени реклами
договорниот период
{1 месец
Beе се продолжи за 3 месеци сè додека имате активни реклами.
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклами, за да вашиот веб-сајт
Појавување на нашите меѓународни сајт
Автоматски одговор на прашањата
гаранција за враќање на парите
податоци за увоз
Маркетинг "пајакот"
Барања за категории
Заштеди
0% попуст со вклучен
само до 30.09.
0% попуст со вклучен
само до 30.09.

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

за реклама / месец
(што е еднакво на 395479129199 € ​​месечно)

Сите цени се строго нето и важат само за нови клиенти.
Seals
Seals
Seals
Seals
icon
Нема комисија и разумна фиксна цена
icon
Без ризик со гаранција за враќање на парите
icon
Регионални и глобални
icon
Брз, лесен и профитабилен

Ние ги наоѓаме купувачите за вашите машини!

icon
Вашиот список на машини е објавен на глобално ниво на повеќе од 60 платформи на национален јазик!

icon
Ние обезбедуваме целосна маркетиншка покриеност за вашата машина.

icon
Ние проактивно ги известуваме потенцијалните купувачи. Нашата глобална мрежа се протега низ повеќе од 10 милиони потврдени купувачи.

icon
Ние ранг # 1 со сите водечки пребарувачки ангажмани низ целиот свет. Ако потенцијалниот купувач бара корисна машина на Google, тој ќе биде пренасочен кон Machineseeker.

icon
Machineseeker е најпознат пазар за онлајн за машини што се користат во светот.

Arrow
Дали сте подготвени за повеќе продажба?
ПОЧНИ!

Што водечки дилери велат:

Quote

Јас се спротивставив на Макинезекер во 2006 година. Одговорот беше многу позитивен. Во текот на изминатата деценија многу машини беа успешно продавани преку Макинејкекер. "

Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH,

на Макинезиец, бидејќи 2006, Видео од 2016,
190 машински алатки онлајн


Quote

Добиваме огромен број на барања преку Макиненекер. Системот е исто така многу пријатен за користење, едноставен и добро структуриран. Иновациите како апликацијата се навистина корисни. "

Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH,

на Макинезиец, бидејќи 2007,
233 машини за печатење на интернет

Kilic

Foit
Quote

Јас сум исклучително задоволен. Ние продаваме многу повеќе машини преку Machineseeker.com отколку преку било кој друг канал. Сите наши меѓународни продажби се генерираат преку онлајн пазар. Сега сме најголема трговска куќа во секторот дрво. Ние никогаш не би можеле да се прошири толку многу без Machineseeker! "

Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH,

на Макинезиец, бидејќи 2010,
300 дрво машини за работа на интернет

Повеќе од 8.100 Дилерите веќе профитуваат

Traders
Traders
Traders
Traders
Traders
Traders
Изберете ценовен план и продавате сега

Што се случува по мојата регистрација?

Symbol0
Ќе ви биде испратена порака за потврда со вашиот број на сметката .
Pfeildown
Symbol1
Ние ги потврдуваме вашите детали и ја активираме вашата сметка наскоро .
Pfeildown
Symbol2
Овде одиме! Се логирате со бројот на вашата сметка и вашата лозинка.
Pfeildown
Symbol3
Сега можете да ги објавувате списоците со машини со фотографии, видеа {4 и сите релевантни информации {5 6. За големите трговци на мало (со почеток од 7 {машини) ние сме среќни да ги копираме списоците од вашата веб-страница бесплатно. Податоците се ажурираат редовно и автоматски, така што нема дополнителни надземни информации за вас.
Pfeildown
Symbol4
Веднаш штом вашите листи се онлајн, првите нарачки за купување ќе ви бидат испратени преку телефон и пошта. Ние нема да се мешаме и не сме наплаќаме провизија.

Зачленете се сега и продавајте машини!

Изберете ценовен план и продавате сега
Machineseeker е официјален спонзор на: