за САД
Друштвото за управување

Торстен, интернет пионер, веќе основал платформи Maschinensucher.de и Machineseeker.com додека уште еден студент на крајот на 90-тите години, со што неговата служба на интернет пред германскиот гранки на Google и eBay се појави.

луѓе

Ние цврсто веруваме дека нашите вработени се највредните на нашата компанија. Тие ни помагаат да продолжи да се развива овој пазар и да се свртиме нашите визии во реалност.

Evolution

Тимот на Machineseeker може да се погледне назад на 15 години искуство со трговија на машината, во која ние го поминале на милиони на деловни контакти и да иницира продажба во вредност од неколку милијарди евра.

 • 1998

  Основањето на компанијата и на првичните програмирање на Трговскиот портал на Maschinensucher.

 • 1999

  Почетокот на пребарувачот Maschinensucher. платформа Maschinensucher многу брзо се етаблира како извор на сите видови на машини, и покрај изборот на бои! Кој на земјата го избра тој ужасен жолта? Се чини дека постои заговор на молчење.

 • 2000

  Нашите меѓународни изданок Machineseeker сега е online, нуди глобална дофат на рекламни Maschinensucher.

 • 2006

  Компанијата сега стана GmbH (друштво со ограничена одговорност) и се сели во просториите на рудник за вадење јаглен во Königin Елизабет во Есен-Frillendorf.

 • 2010

  Нашите трговски порталот сега може да се пофали 20.000 посетители дневно, генерирање на вкупно 25.000 барања / реклами секој месец.

 • 2012

  Ние сме во моментов регрутирање на повеќе персонал за понатамошно подобрување на нашите услуги.

 • 2015

  Ние се движиме со прекрасен нова канцеларија во Kronprinzenstrasse 9. Новите простории нудат потенцијал за понатамошно проширување и повеќе вредни дополнувања на нашиот тим.

Location

Нашата компанија се наоѓа во срцето на Есен-sud, само неколку минути пешачење од главната станица.

Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу