Напредно пребарување за понуди

на пример, фреза
на пример, Maho
на пример, MH 800
на пример, Heidenhain
2000 - 2014
Ве молиме внесете го бројот или дел од број
Дали би сакале да видите слика или фотографии на машина?
Дали ви се допаѓа да се види на видео на машината?
Дали ви се допаѓа да се вработи на машина?
z.B. A159786
на пример, THM53434-M2
од до во €;
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу