Тргувај безбедно - низ целиот свет!

Модел на договор за купување на користени машини на девет јазици

Прашање, гледање, купувањето. Тоа е брз и лесен начин да ги купите користи машина. За жал, тоа не е секогаш толку едноставно како што, па Machineseeker создаде договор модел за купување на купувачи и продавачи кои ќе ви помогнат да се спречи правни спорови однапред.
скриени дефекти, исчезнати контрола кутии или табла. Со овој купопродажен договор, купувачи и продавачи се наоѓаат на безбедна земја. Не само што е договорот за модел на располагање на девет јазици, исто така може да се користи за двојазично - на два различни јазици. На пример, еден турски купувачот и продавачот полски сега може да користи еден договор. Меѓународни трансакции се сега полесно.
Vertrag
Договорот за купување модел е достапен во - и може да биде поврзан со - од следниве јазици:
Преземете договор модел сега како PDF:
еден јазик:
Двојазичните:

Кажете ни што мислите!

Machineseeker се стреми постојано да се развие и да се подобри своите услуги. Ве молиме кажете ни што мислите за договорот за купување модел. Што не ви се допаѓа во врска со тоа? Што треба да го додадете во неа, или се промени?
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу