Продавам машини - Machineseeker

Продадете повеќе машини!

Колку често продавате машини?

Icon

Повеќе од 11 милиони посетители месечно

Icon

Месечни над 250.000 барања за купување на машини

Icon

Околу 80 милијарди евра со посредство на обемот на барањето во последните 12 месеци

Премиум

професионален

Најпопуларни

стандардно

Еднократен продавач

Макс.Реклами во исто време
Рок на договорот
Известување од 12 месеци
7 дена
Известување од 12 месеци
7 дена
Известување од 12 месеци
7 дена
3 месец
Ќе се продолжи за 3 месеци се додека имате активни огласи.
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклама за вашата почетна страница
Меѓународна апликација
Автоматски одговор на прашања
Гаранција за враќање на парите
Увоз на податоци
Рекламен пајак
Прашања за категорија
Заштеда
80% попуст вкл.
само до 30.06.
80% попуст вкл.
само до 30.06.
61% попуст вкл.
само до 30.06.
61% попуст вкл.
само до 30.06.
17% попуст вкл.
само до 30.06.
17% попуст вкл.
само до 30.06.
0% попуст вкл.
само до 30.06.
0% попуст вкл.
само до 30.06.

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

по оглас / месец
(е еднакво на 599,00 €799,00 €999,00 €1.149,00 €1.449,00 €1.699,00 €1.949,00 €2.199,00 €2.449,00 €2.649,00 €2.849,00 €2.999,00 € месечно)

59,00 €

22,90 €

15,16 €

по оглас / месец
(е еднакво на 229,00 €379,00 € месечно)

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

по оглас / месец
(е еднакво на 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € месечно)

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

по оглас / месец
(е еднакво на 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € месечно)

Сите цени се строго нето и важат само за нови клиенти.
Премиум
Најпопуларни
професионален
стандардно
Еднократен продавач
Макс.Реклами во исто време
Рок на договорот
Известување од 12 месеци
7 дена
Известување од 12 месеци
7 дена
Известување од 12 месеци
7 дена
3 месец
Ќе се продолжи за 3 месеци се додека имате активни огласи.
Нема одредба
XXL слики и видеа
Извоз на реклама за вашата почетна страница
Меѓународна апликација
Автоматски одговор на прашања
Гаранција за враќање на парите
Увоз на податоци
Рекламен пајак
Прашања за категорија
Заштеда
80% попуст вкл.
само до 30.06.
80% попуст вкл.
само до 30.06.
61% попуст вкл.
само до 30.06.
61% попуст вкл.
само до 30.06.
17% попуст вкл.
само до 30.06.
17% попуст вкл.
само до 30.06.
0% попуст вкл.
само до 30.06.
0% попуст вкл.
само до 30.06.

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

по оглас / месец
(е еднакво на 599,00 €799,00 €999,00 €1.149,00 €1.449,00 €1.699,00 €1.949,00 €2.199,00 €2.449,00 €2.649,00 €2.849,00 €2.999,00 € месечно)

59,00 €

22,90 €

15,16 €

по оглас / месец
(е еднакво на 229,00 €379,00 € месечно)

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

по оглас / месец
(е еднакво на 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € месечно)

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

по оглас / месец
(е еднакво на 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € месечно)

Сите цени се строго нето и важат само за нови клиенти.
Редовно
единствена

број на огласи

Вашата тарифна понуда
17% попуст вкл.

стандардно 1

1 оглас во исто време
Продавајте по најдобра цена
Меѓународна апликација
12 месеци период на договор, 7 дена отказен рок

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

по оглас / месец
(е еднакво на 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € месечно)

Вашата тарифна понуда
61% попуст вкл.

професионален 10

До 10 огласи истовремено
Продавајте по најдобра цена
Гаранција за враќање на парите
Меѓународна апликација
12 месеци период на договор, 7 дена отказен рок

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

22,90 €

15,16 €

по оглас / месец
(е еднакво на 229,00 €379,00 € месечно)

Вашата тарифна понуда
80% попуст вкл.

Премиум 50

До 50 огласи истовремено
Продавајте по најдобра цена
Гаранција за враќање на парите
Меѓународна апликација
12 месеци период на договор, 7 дена отказен рок

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

по оглас / месец
(е еднакво на 599,00 €799,00 €999,00 €1.149,00 €1.449,00 €1.699,00 €1.949,00 €2.199,00 €2.449,00 €2.649,00 €2.849,00 €2.999,00 € месечно)

број на огласи

Вашата тарифна понуда
0% попуст вкл.

Еднократен продавач 1

1 оглас во исто време
Нема одредба
Продавајте по најдобра цена
Меѓународна апликација
3 месеци мандат. Се продолжува на секои 3 месеци
се додека имате активни огласи.

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

по оглас / месец
(е еднакво на 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € месечно)

Вашата тарифна понуда
0% попуст вкл.

Еднократен продавач 3

До 3 огласи истовремено
Нема одредба
Продавајте по најдобра цена
Меѓународна апликација
3 месеци мандат. Се продолжува на секои 3 месеци
се додека имате активни огласи.

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

по оглас / месец
(е еднакво на 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € месечно)

Вашата тарифна понуда
0% попуст вкл.

Еднократен продавач 10

До 10 огласи истовремено
Нема одредба
Продавајте по најдобра цена
Меѓународна апликација
3 месеци мандат. Се продолжува на секои 3 месеци
се додека имате активни огласи.

Понудата важи само до 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

по оглас / месец
(е еднакво на 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € месечно)

flag+1
Seals
Seals
Seals
Seals
Icon

Повеќе од 11 милиони посетители месечно

Icon

Месечни над 250.000 барања за купување на машини

Icon

Околу 80 милијарди евра со посредство на обемот на барањето во последните 12 месеци

Без провизија по ниска фиксна цена
Без ризик со гаранција за враќање на парите
регионални и глобални
Брзо, лесно и профитабилно

Наоѓаме купувачи за вашите машини!

Icon
Вашата машинска реклама ќе биде прикажана низ целиот свет на нашите над 60 платформи на локалниот јазик.

Icon
Ние поставуваме на национално ниво рекламирање за вашите машини.

Icon
Проактивно ги информираме соодветните потенцијални купувачи. Нашата глобална мрежа се состои од повеќе од десет милиони потврдени купувачи.

Icon
Ние сме број 1 во најголемите пребарувачи во светот. Ако потенцијалниот купувач бара на Google користена машина, тој завршува на Machineseeker.

Icon
Machineseeker е ширум светот најпознатиот онлајн пазар за користени машини .

Дали сте подготвени за поголема продажба?
започнете сега

Ова го велат водечките трговци

Michael Manousakis
Да, кој е број 1 за користени машини?
Па Machineseeker! Апсолутно нормално! Michael Manousakis, Morlock Motors, Познато од документарниот филм DMAX,
„Челични пријатели“
Yildiray Kilic
Добиваме многу прашања за Machineseeker . Ракувањето е исто така многу пријатно, некомплицирано и добро структурирано. Иновациите како апликацијата ни помагаат енормно. Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH, во Machineseeker од 2007,
233 Машини за печатење и печатење онлајн
Andreas Plum
Machineseeker е најдобриот пазар за продажба на половни машини. Платформата многу ми помогна да го развијам мојот бизнис и на национално и на меѓународно ниво. Никаде на друго место не е можно да се дојде до толку многу купувачи. Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH, во Machineseeker од 2006,
190 машински алати онлајн
Waldemar Foit
Јас сум многу задоволен. Убедливо најголемиот дел од нашата продажба доаѓа од Machineseeker . Особено на меѓународно ниво, сè се одвива преку онлајн пазарот. Сега сме најголемата трговска куќа во дрвниот сектор. Оваа големина не би била можна без Machineseeker . Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH, во Machineseeker од 2010,
300 Машини за обработка на дрво онлајн
Michael Manousakis
Да, кој е број 1 за користени машини?
Па Machineseeker! Апсолутно нормално! Michael Manousakis, Morlock Motors, Познато од документарниот филм DMAX,
„Челични пријатели“
Yildiray Kilic
Добиваме многу прашања за Machineseeker . Ракувањето е исто така многу пријатно, некомплицирано и добро структурирано. Иновациите како апликацијата ни помагаат енормно. Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH, во Machineseeker од 2007,
233 Машини за печатење и печатење онлајн
Andreas Plum
Machineseeker е најдобриот пазар за продажба на половни машини. Платформата многу ми помогна да го развијам мојот бизнис и на национално и на меѓународно ниво. Никаде на друго место не е можно да се дојде до толку многу купувачи. Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH, во Machineseeker од 2006,
190 машински алати онлајн
Waldemar Foit
Јас сум многу задоволен. Убедливо најголемиот дел од нашата продажба доаѓа од Machineseeker . Особено на меѓународно ниво, сè се одвива преку онлајн пазарот. Сега сме најголемата трговска куќа во дрвниот сектор. Оваа големина не би била можна без Machineseeker . Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH, во Machineseeker од 2010,
300 Машини за обработка на дрво онлајн

Околу 8.100 продавачи веќе имаат корист.

Traders
Traders
Traders
Traders
Traders
Traders

Што се случува по регистрацијата?

Ќе добиете потврдна е-пошта од нас со вашиот клиент број и можете веднаш да ги креирате првите реклами.
Во меѓувреме, ќе ги провериме вашите податоци и ќе ве активираме за многу кратко време. За да го забрзате процесот на верификација и да избегнете прашања, ве молиме наведете целосни податоци.
По успешната потврда и активирање на вашата сметка, ќе добивате информации од нас преку е-пошта.
Сега можете да ги поставувате вашите реклами за машината со фотографии, видеа и сите информации. За големите дилери (од 50 машини) ги преземаме понудите од вашата веб-страница бесплатно доколку е технички изводливо. Ги ажурираме податоците редовно и автоматски. Ова значи дека нема дополнителни напори за вас.
Штом вашите реклами се онлајн, ќе ги добиете првите прашања за купување од заинтересираните страни директно по телефон или е-пошта. Ние не интервенираме и не земаме провизија за продажба.