Апликација за паметен телефон - Machineseeker.mk

Апликација за користена машина од Machineseeker

Во нашата бесплатна апликација ќе најдете повеќе од 200.000 користени машини и возила од над 2.000 категории како што се обработка на дрво и метал, вилушкари и технологија за храна погодно на вашиот паметен телефон iPhone, iPad или Android.

download iPhone
download Android

Повеќе од половина од нашите клиенти го користат нашиот портал преку нивните паметни телефони и таблети за да купуваат и продаваат користени машини лесно и ефикасно.

Апликација за паметен телефон
Апликација за паметен телефон

Вашите придобивки на прв поглед

Придобивките од апликацијата за потенцијалните клиенти:

  • Зачувани пребарувања за огласи и аукции
  • Различни функции на филтер
  • Опции за контакт и препраќање на пр. преку WhatsApp

Дилери и продавачи на користени машини:

  • Поедноставен внес на оглас директно преку апликацијата
  • Push известувања за прашања на клиентите
  • Двофакторна автентикација

Преземете ја бесплатната апликација за Machineseeker сега, пробајте ја и искористете ги сите предности.

Како што ветија програмерите, апликацијата расте малку по малку! Сега добро како на работната површина, големи пофалби!
Корисници на iOS
Барањата од клиентите се добиваат директно. Така можете веднаш да реагирате. Задолжително за дилерите на машини!
Корисници на iOS
Врв! Апликацијата го олеснува создавањето реклами. Пред тоа морав да ги префрлам сликите на мојот компјутер. Сега одам со мобилниот и завршив. Продолжи така!
Андроид корисници
Најдобар каталог за машини! Одлична апликација со сите потребни функции!
Андроид корисници
апликација за паметен телефон
Апликација за паметен телефон

Поедноставено креирање на огласи

Создадете обемни реклами како дилер или продавач во само неколку чекори со поедноставен внес на огласи. Можете лесно да прикачувате и уредувате слики од вашите машини директно од вашиот паметен телефон или таблет во апликацијата. Префрлањето од поедноставен во проширен приказ ви овозможува да интегрирате дополнителни информации во вашата реклама. По објавувањето на огласот, можете да ја користите опцијата за управување во апликацијата за да го уредите, паузирате, реактивирате или избришете вашиот оглас.

download iPhone
download Android

Лесен и брз контакт

Брз и лесен контакт директно во секоја класифицирана реклама и во соодветните листи за пребарување. Едноставно контактирајте со продавачот преку порака или по желба преку телефон.

download iPhone
download Android
Апликација за паметен телефон
Апликација за паметен телефон

Повратни информации за апликацијата

Дали имате прашање или барање за функција за нашата апликација за користена машина? Потоа едноставно користете ја