Водете бизнис безбедно низ целиот свет

Повеќејазичен договор за продажба на примероци за користени машини


Прашање, проверка, купување. Ова е брз и лесен начин за купување користена машина. Но, работите не одат секогаш така лесно. Затоа, Machineseeker подготви примерок за купопродажен договор за купувачите и продавачите. На овој начин може однапред да се избегнат правни спорови.

Скриени дефекти, недостасуваат контролни кабинети или контролни уреди. Со купопродажниот договор и купувачите и продавачите играат на сигурно. Најдоброто нешто: примерокот на договорот не е достапен само на многу јазици, туку може да се користи и двојазично - т.е. на два различни јазици. Германскиот купувач и полскиот продавач сега можат да користат единствен договор како основа. Водењето бизнис ширум светот станува полесно.

Contract Picture
Примерокот на договорот е достапен на овие јазици и може да се комбинира по потреба:
Преземете го примерокот на договорот како PDF датотека сега:
Еднојазичен:
Двојазичен:

ДАДЕТЕ НИ ПОВРАТНИ информации!

Machineseeker е заинтересиран за континуиран развој и подобрување на услугата! Дајте ни повратни информации за нацрт-договорот! Што не ви се допаѓа? Што треба да додадеме или промениме?