Machineseeker.mk - пребарувач за користени машини

Купете користени машини (1.632)

 • Подреди резултати
 • најниска цена Највисока цена
 • Најнови огласи Најстарите огласи
 • Најкратко растојание најдалечното растојание
 • Последна година на градба Најстарата година на градба
 • Најновото ажурирање Најстарото ажурирање
 • Производителите А до Ш Производителот Z до A
 • Релевантност
најниска цена
цена
Највисока цена
цена
Најнови огласи
Поставување датум
Најстарите огласи
Поставување датум
Најкратко растојание
растојание
најдалечното растојание
растојание
Последна година на градба
Година на градба
Најстарата година на градба
Година на градба
Најновото ажурирање
Ажурирање
Најстарото ажурирање
Ажурирање
Производителите А до Ш
Производителот
Производителот Z до A
Производителот
Релевантност
Релевантност
Аукции
аукција
FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275
buyer-protection
аукција
Star SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - SStar SR 20 R II - S
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Star SR 20 R II - S
buyer-protection
аукција
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Uniteam Universal K40M
buyer-protection
аукција
Tripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2RTripet TST 50-2R
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Tripet TST 50-2R
buyer-protection
аукција
TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
TRUMPF TruLaser 3030
buyer-protection
аукција
CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440CHARMILLES Robofil 440
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
CHARMILLES Robofil 440
buyer-protection
аукција
Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6Cloos Z 6
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Cloos Z 6
buyer-protection
аукција
Star SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - SStar SR 32 J - S
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Star SR 32 J - S
buyer-protection
аукција
HERMLE C1200HERMLE C1200HERMLE C1200HERMLE C1200HERMLE C1200HERMLE C1200
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
HERMLE C1200
buyer-protection
аукција
Tripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4RTripet 100-4R
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Tripet 100-4R
buyer-protection
аукција
EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80EHT EHPS 32-80
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
EHT EHPS 32-80
buyer-protection
аукција
TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030TRUMPF TruLaser 3030
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
TRUMPF TruLaser 3030
buyer-protection
аукција
Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160Kovaco PP160
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Kovaco PP160
buyer-protection
аукција
Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000Swift Cut Pro 3000
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Swift Cut Pro 3000
buyer-protection
аукција
GÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SPGÖCKEL G 100 EL SP
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
GÖCKEL G 100 EL SP
buyer-protection
аукција
Tripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2RTripet TST 100-2R
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Tripet TST 100-2R
buyer-protection
аукција
TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040TRUMPF TruLaser 3040
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
TRUMPF TruLaser 3040
buyer-protection
аукција
Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20Mazak FJV-20
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Mazak FJV-20
buyer-protection
аукција
Pegard Flexivit FXV M TRT 1250Pegard Flexivit FXV M TRT 1250Pegard Flexivit FXV M TRT 1250Pegard Flexivit FXV M TRT 1250Pegard Flexivit FXV M TRT 1250Pegard Flexivit FXV M TRT 1250
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Pegard Flexivit FXV M TRT 1250
buyer-protection
аукција
STENHOJ LP60STENHOJ LP60STENHOJ LP60STENHOJ LP60STENHOJ LP60STENHOJ LP60
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
STENHOJ LP60
buyer-protection
аукција
Deckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 SDeckel Maho DMC 60 S
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Deckel Maho DMC 60 S
buyer-protection
аукција
KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7KAS 465 HS-7
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
KAS 465 HS-7
buyer-protection
аукција
TRUMPF TruMatic L 3040TRUMPF TruMatic L 3040TRUMPF TruMatic L 3040TRUMPF TruMatic L 3040TRUMPF TruMatic L 3040
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
TRUMPF TruMatic L 3040
buyer-protection
аукција
Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03Roll RCTS 067-048-030-03
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Roll RCTS 067-048-030-03
buyer-protection
Siegel

Печат на доверба

Преку Machineseeker сертифицирани дилери

Печат на доверба
аукција
Starrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 AthleticStarrag Heckert HEC 500 Athletic
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Starrag Heckert HEC 500 Athletic
buyer-protection
аукција
CHARMILLES Robofil 2050 TW OilCHARMILLES Robofil 2050 TW OilCHARMILLES Robofil 2050 TW Oil
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
CHARMILLES Robofil 2050 TW Oil
buyer-protection
аукција
Burkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCWBurkhardt + Weber HYOP 120 NCW
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Burkhardt + Weber HYOP 120 NCW
buyer-protection
аукција
AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2AGIE Innovation 2
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
AGIE Innovation 2
buyer-protection
аукција
Yale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJYale GDP50MJ
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Yale GDP50MJ
buyer-protection
аукција
CHARMILLES Roboform 350µCHARMILLES Roboform 350µCHARMILLES Roboform 350µCHARMILLES Roboform 350µCHARMILLES Roboform 350µ
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
CHARMILLES Roboform 350µ
buyer-protection
аукција
DAEWOO ACE - HP 500DAEWOO ACE - HP 500DAEWOO ACE - HP 500DAEWOO ACE - HP 500DAEWOO ACE - HP 500
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
DAEWOO ACE - HP 500
buyer-protection
аукција
AGIE AGIETRON Integral 2AGIE AGIETRON Integral 2AGIE AGIETRON Integral 2AGIE AGIETRON Integral 2
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
AGIE AGIETRON Integral 2
buyer-protection
аукција
MAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 SMAHO MH 1600 S
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
MAHO MH 1600 S
buyer-protection
аукција
isel FlatCom XLisel FlatCom XLisel FlatCom XL
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
isel FlatCom XL
buyer-protection
аукција
Spinner TC 65Spinner TC 65
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Spinner TC 65
buyer-protection
аукција
HERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 THERMLE U 630 T
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
HERMLE U 630 T
buyer-protection
аукција
HOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plusHOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plusHOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plusHOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plusHOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plus
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
HOMMEL UNVERZAGT UVA 550 plus
buyer-protection
аукција
MAHO MH 600EMAHO MH 600EMAHO MH 600E
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
MAHO MH 600E
buyer-protection
аукција
Bohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 KBohner & Koehle VH 2 / 10 K
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Bohner & Koehle VH 2 / 10 K
buyer-protection
аукција
EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30EHT EHPS 15-30
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
EHT EHPS 15-30
buyer-protection
аукција
Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0Brother TC 22 B - 0
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Brother TC 22 B - 0
buyer-protection
аукција
Rambaudi Rammatic 804Rambaudi Rammatic 804Rambaudi Rammatic 804Rambaudi Rammatic 804Rambaudi Rammatic 804Rambaudi Rammatic 804
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Rambaudi Rammatic 804
buyer-protection
аукција
EHT VarioPress 225-60EHT VarioPress 225-60EHT VarioPress 225-60EHT VarioPress 225-60
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
EHT VarioPress 225-60
buyer-protection
аукција
KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7KIHEUNG Combi - U7
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
KIHEUNG Combi - U7
buyer-protection
аукција
VON ARX
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
VON ARX
buyer-protection
аукција
Index ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABCIndex ABC
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Index ABC
buyer-protection
аукција
HACO HS 306HACO HS 306HACO HS 306HACO HS 306HACO HS 306
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
HACO HS 306
buyer-protection
аукција
Bernardo MTH 6 x 3200
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
Bernardo MTH 6 x 3200
buyer-protection
аукција
BOSCHERT EL 1000 CNC Z BOSCHERT EL 1000 CNC Z BOSCHERT EL 1000 CNC Z BOSCHERT EL 1000 CNC Z BOSCHERT EL 1000 CNC Z
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
BOSCHERT EL 1000 CNC Z "ROTA"
buyer-protection
аукција
TRUMPF Trumatic 600 L - 1600TRUMPF Trumatic 600 L - 1600TRUMPF Trumatic 600 L - 1600TRUMPF Trumatic 600 L - 1600TRUMPF Trumatic 600 L - 1600TRUMPF Trumatic 600 L - 1600
завршува во 
 Т   часови   Мин   Сек  Аукцијата заврши
TRUMPF Trumatic 600 L - 1600
buyer-protection