услуга профилот

ecf-service

ecf-service


Herr Frank Medicke

Lettengasse 18
73486 Adelmannsfelden

Германија


Прикажи телефонски број
Прикажи број на мобилен телефон


Wir reparieren ISIMAT Siebdruckmaschinen und handeln mit gebrauchtem Siebdruckzubehör

Оди на врвот понуди › 

Нашите врвни понуди
3712901.jpg
6 color screen printing machine Tecno 5 Tecno 5 RC 693
Tecno 5, 6 color screen printing machine Modell: RC 693 Year of construction: 2004 Ncpqf повеќе »
3712897.jpg
4 color screen printing machine Tecno 5 Tecno 5 RM 4200
Bbytbut9qb Tecno 5, 4 color screen printing machine Modell: RM 4200 Year of construction: 2008 повеќе »
3677401.jpg
screen exposure unit Aktitron Variocop
• Screen exposure unit Aktitron Variocop Nbm0z повеќе »
Испрати пребарување на ecf-service

компанијата

име*, Име

Улица и куќен број

Поштенски и град

телефон

факс

Е-пошта

Вашето пребарување*

Ве молиме да одговорите преку*машина понуди
3712901.jpg
6 color screen printing machine Tecno 5 Tecno 5 RC 693
Tecno 5, 6 color screen printing machine Modell: RC 693 Year of construction: 2004 Ncpqf
3712897.jpg
4 color screen printing machine Tecno 5 Tecno 5 RM 4200
Tecno 5, 4 color screen printing machine Bbytbut9qb Modell: RM 4200 Year of construction: 2008
3677401.jpg
screen exposure unit Aktitron Variocop
• Screen exposure unit Aktitron Variocop Nbm0z
3271295.jpg
oven Naber 10/G
Ux9vhe99 oven with spares for ashtrays see photos and document more Details on request
3271498.jpg
coining machine
coning machine • Coining plate: 70 x 90 mm • Automatical foiling power feed unit see photos 7yegpj2ck more Details on request
3271282.jpg
screen printing machine for pocket light
Yreh2s Screen printing machine for pocket lighter with Rotary plate part more Details on the photos, on the document and after request
3372467.jpg
textil printing carousel with flash drye Tiflex
• With 4 paletts 8vqrs0mjt • Up to 6 Colors • Additional with an innovative Flash dryer with carbon bulbs
3439744.jpg
Corona pretreatment Arcotec Corona Generator 1.1 A 2 E
see photo and leaflet. More details on request C0ybjzea
3188061.jpg
screen printing machine ISIMAT 1000 P
refurbished Screen printing machine ISIMAT 1000 P with new main cylinder Mso87 stored program control
3423881.jpg
screen printing machine Schaefer
with inflation device Mzvij
3423871.jpg
screen printing machine Argon Compact 1
• Ready for work • Printing area: 900 mm x 900 mm • Adjustable for height • With vacuumtable Mzvh9
3189729.jpg
screen frame Hurtz
frame dimensions: 35 x 55 cm and 70 x 40 cm 7akvni3tb frames 30 x 30 mm and frames 30 x 20 mm
3272866.jpg
pad printing machine large Elastoprint ELP 100
pad printing machine large Cpniqctnc • Printing plate: 20 x 12,5 cm • Printing part unit 250 mm, adjustable in height • continuously adjustable from 250 – 1500 prints / h More Information on attached photos, on the docu ...
3271529.jpg
Cutting machine Ideal 650/3
Cutting machine see photos and document 7yepw8jpj more Infos after request
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу