Homag espana купи користени

Признати локација: Ashburn (US) (промена)
Внесете е-пошта
или
потег
6

Vertical panel saw HOMAG ESPANA CV 11 /25

Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2000
користен
3

Panel saw Homag Espana CH 06/42/21

Bad Oeynhausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6465 km
1996
неискористен (користен)
6

Optimat BAZ 41 Joker Homag Optimat BAZ 41 Joker

Hochheim am Main, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6537 km
2000
користен
5

panel turning device HOMAG TD 01/30/08

Heule, БелгијаБелгија локација на застапништво
6169 km
1985
користен
12

Homag Profi KAL 330 Homag Profi KAL 330/8/A6/L

Moneymore, Обединето КралствоОбединето Кралство
5407 km
2010
добра состојба (се користи)
6

Single side edge bander Homag KR 79/01/QA/S2

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
1996
користен


homag espana
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!
6

edge banding machine HOMAG UF 12

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
подготвен за работа (се користи)
15

EDGES IN GLUE - BANDING HOMAG KFL 526/6/A3/25

Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
5

Other Homag Teile von KF Maschine

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
1996
користен
1

Buffing unit HOMAG Schwabbelaggregat / Buffing unit

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
користен
6

edge banding machine HOMAG UF 20 2X3 KW

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
подготвен за работа (се користи)
5

Squaring and edgebanding machine double sided HOMAG KF 20/16/QA/25

Heule, БелгијаБелгија локација на застапништво
6169 km
1996
користен
15

EDGES IN GLUE - BANDING HOMAG FR 20/08/10/L/L1/V POWERLINE

Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
2

4-axis CNC machining centre Homag BOF

Повеќе Homag Bof
Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
2002
користен
5

Edge processing line HOMAG Profiline KL 10 + 21

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
1999
користен
6

edge banding machine HOMAG FKR 79/09/

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
1990
подготвен за работа (се користи)
6

CNC machining centre HOMAG VENTURE 22 L / BAZ 211

Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2006
користен
15

EDGES IN GLUE - BANDING HOMAG KAL 310/9/A20/S2

Повеќе Homag Kal 310
Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
6

Double edge bander Homag KF 26/6/A3/25

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
2001
користен
3

Exchange units for contour milling HOMAG Formfräsen / contour milling

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
користен
6

edge banding machine HOMAG KL20/15/QA

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
1994
подготвен за работа (се користи)
6

CNC machining centre HOMAG BAZ 20 /50/18/V/G

Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2001
користен
9

Edge banding Homag KAL

Повеќе Homag Kal
Terre Roveresche, ИталијаИталија локација на застапништво
7171 km
2001
подготвен за работа (се користи)
15

PRODUCTION LINES BIELE, HOMAG TR 100, FR 20/09/15/L/Q1 POWERLINE, ND, FR 20/08/10/L/L1/V POWERLINE

Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
6

Edge coater Homag Schiele Homag

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
2004
користен
6

Single sided edge banding machine HOMAG Optimat KAL 310/8/A20/S2

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
2007
користен
6

edge banding machine HOMAG KL 77/QA

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
1992
подготвен за работа (се користи)
6

CNC machining centre HOMAG BAZ 311 /40/K

Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2007
користен
6

Work centers Homag Baz 41 30 K

Terre Roveresche, ИталијаИталија локација на застапништво
7171 km
2001
подготвен за работа (се користи)
15

EDGES IN GLUE - BANDING HOMAG FR 20/09/15/L/Q1 POWERLINE

Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
1

Work piece recharging Homag TFU 140/L/20/08/075

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
2016
користен
5

Trimming unit HOMAG

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
користен
6

edge banding machine HOMAG KL 59

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
1993
подготвен за работа (се користи)
6

CNC machining centre HOMAG BOF 211 /30/K

Повеќе Homag Bof 211
Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2005
користен
12

Edge banding Homag KL QA S2

Terre Roveresche, ИталијаИталија локација на застапништво
7171 km
1998
подготвен за работа (се користи)
15

EDGES IN GLUE - BANDING HOMAG KAL 310/6/A3/S2

Повеќе Homag Kal 310
Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)
6

4-axis CNC machining centre Homag 611 Profiline

Petershagen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6470 km
2008
користен
4

Angular gearbox HOMAG

Barntrup, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6496 km
користен
6

edge banding machine HOMAG KL77/A20/S

Rietberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6460 km
1999
подготвен за работа (се користи)
6

Fully automatic manufacturing cell HOMAG BAZ 20 /50/18/2/D

Klipphausen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6814 km
2002
користен
6

Work centers HOMAG BAZ

Terre Roveresche, ИталијаИталија локација на застапништво
7171 km
1997
подготвен за работа (се користи)
15

CNC machining center HOMAG BAZ 220/50/18/3/K PROFI

Pollenzo, ИталијаИталија локација на застапништво
6768 km
подготвен за работа (се користи)


homag espana
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!

Преглед на преку најпопуларните видови на машини:

до

до

промена пребарување
HOMAG ESPANA
продаде веднаш
со светски лидер на пазарот од 0,79 EUR по котација.
Дознаете повеќе сега


телефон: +49 (0) 201 857 86 112
или продаде веднаш
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.