Mebling dooel крај Skopje:

Овој дилер сè уште нема внесено опис на компанијата.

Г Kamce Milchov
Boca Ivanovska 35
1000 Skopje
Македонија


Тековни огласи и врвни понуди:

Felder G360 , With DIA Premilling , Radisus scraping and polishing Exelent Condition , ready for operation , fully functional ! Avilability ...

4 Axis cnc machine center , Format 4 Profit H22 Exelent condition , Year 2011 Working dimension X 3.060 mm Working dimension Y Th9Xs7Vw 1.26 ...

Used SPRINT 1317 edge banding machine. Top condition , Only 135 000 m. done - Year 2009 Sqqobmqkc - still in production use , untill the New ...

Испрати барање до Mebling dooel:

us 
Германија
Австрија
Швајцарија
Соединетите Американски Држави
Обединето Кралство
Франција
Белгија
Шпанија
Мексико
Италија
Холандија
Полска
Руска Федерација
Белорусија (Белорусија)
Украина
Естонија
Турција
Нов Зеланд
Ирска
Чешка република
Данска
Финска
Шведска
Норвешка
Луксембург
Грција
Литванија
Латвија
Исланд
Португалија
Бразил
Венецуела
Аргентина
Унгарија
Словачка
Романија
Молдавија
Словенија
Србија
Црна Гора
Албанија
Хрватска
Бугарија
Македонија
Босна и Херцеговина
Израел
Египет
Мароко
Индија
Индонезија
Јужна Кореа
Јапонија
Тајланд
Малезија
Виетнам
Кина
Тајван
Иран
Бангладеш
Авганистан

Повеќе класифицирани огласи и понуди за машини:

Felder G360 , With DIA Premilling , Radisus scraping and polishing Exelent Condition , ready for operation , fully functional ! Avilability By request ?The customer is waiting for ......


4 Axis cnc machine center , Format 4 Profit H22 Exelent condition , Year 2011 Working dimension X 3.060 mm Working dimension Y Th9Xs7Vw 1.260 mm Working dimension Z 100 mm Number o......


Used SPRINT 1317 edge banding machine. Top condition , Only 135 000 m. done - Year 2009 Sqqobmqkc - still in production use , untill the New will come , in about 30 days - Top Pric......