Charmilles robofil 690 купи користени

Признати локација: Ashburn (US) (промена)
Внесете е-пошта
или
потег
6

CHARMILLES ROBOFIL 440 - 2001 Wire cuting EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 440

Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
2001
подготвен за работа (се користи)
3

EDM machine Charmilles Robofil 190

Kirchheim b. München, ГерманијаГерманија
6852 km
2000
добра состојба (се користи)
5

Wire Erosion Machine CHARMILLES ROBOFILL 440

Niederlangen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6338 km
2002
користен
5

Wire EDM Machine CHARMILLES ROBOFIL 240

Повеќе Charmilles Robofil 240
Lonate Pozzolo, ИталијаИталија локација на застапништво
6782 km
2003
подготвен за работа (се користи)
0

Wire Cutting Machine Charmilles ROBOFIL 440 CC

Emmelshausen, ГерманијаГерманија
6480 km
2006
добар (користен)
6

CHARMILLES ROBOFIL 240 - 2001 Wire cutting EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 240

Повеќе Charmilles Robofil 240
Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
2001
подготвен за работа (се користи)


charmilles...
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!
15

Wire EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 2030 SI

Brügg, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6605 km
подготвен за работа (се користи)
6

Wire Erosion Machine CHARMILLES ROBOFIL 330F

Lonate Pozzolo, ИталијаИталија локација на застапништво
6782 km
1999
подготвен за работа (се користи)
3

Wire EDM Charmilles Robofil 440 CC

Frickenhausen, ГерманијаГерманија
6672 km
2006
реновиран (користен)
1

CHARMILLES ROBOFIL 2050TW - 2008 Wire cutting EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 2050TW

Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
2008
подготвен за работа (се користи)
2

Wire erosion Charmilles CHARMILLES Robofil 310

Повеќе Charmilles Robofil 310
Istanbul, ТурцијаТурција локација на застапништво
8418 km
1995
реновиран (користен)
10

Wire EDM CHARMILLES Robofil 2030 SI

Schwäbisch Gmünd, ГерманијаГерманија
6693 km
2001
добар (користен)
10

Wire Erosion Machine CHARMILLES ROBOFIL 290

Повеќе Charmilles Robofil 290
Weißenhorn, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6739 km
1998
користен
2

EDM machine Charmilles Robofil 330F

Schwäbisch Gmünd , ГерманијаГерманија
6690 km
1996
добар (користен)
6

CHARMILLES ROBOFIL 2020.1 - 1993 Wire cutting EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 2020.1

Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
1993
подготвен за работа (се користи)
1

Wire erosion Charmilles CHARMILLES Robofil 440 CC

Istanbul, ТурцијаТурција
8418 km
2005
реновиран (користен)
5

Wire Eroding Machine CHARMILLES ROBOFIL 400

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1988
подготвен за работа (се користи)
11

Wire EDM machine CHARMILLES TECHNOGIES GENEVE Robofill 2020-1

Aichach-Friedberg, DeutschlandГерманија
6795 km
1995
одличен (користен)
4

wire EDM machine Charmilles ROBOFIL 440

Emmelshausen, ГерманијаГерманија
6480 km
2004
добар (користен)
4

EDM machine Charmilles Robofil 200

Schwäbisch Gmünd , ГерманијаГерманија
6690 km
добар (користен)
6

CHARMILLES ROBOFIL 2030SI TW - 2003 Wire cutting EDM machine AGIECHARMILLES +GF+ ROBOFIL 2030 TW TWIN WIRE

Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
2003
подготвен за работа (се користи)
2

Wire erosion Charmilles CHARMILLES Robofil 310

Повеќе Charmilles Robofil 310
Istanbul, ТурцијаТурција локација на застапништво
8418 km
1995
реновиран (користен)
4

Wire EDM machine Charmilles Robofil 6030 SI

Frickenhausen, ГерманијаГерманија
6672 km
2001
добар (користен)
1

Wire Cutting edm machine Charmilles Robofil 6030SI TW

Meyrin, ШвајцаријаШвајцарија
6566 km
2002
добар (користен)
2

EDM machine Charmilles Robofil 330F

Schwäbisch Gmünd , ГерманијаГерманија
6690 km
1999
подготвен за работа (се користи)
6

CHARMILLES ROBOFIL 310 - 1995 Wire cutting EDM machine CHARMILLES ROBOFIL 310

Повеќе Charmilles Robofil 310
Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
1995
подготвен за работа (се користи)
3

EDM CHARMILLES ROBOFIL CHARMILLES ROBOFIL 190

Bellignat, ФранцијаФранција
6534 km
2002
подготвен за работа (се користи)
5

Wire cut EDM Charmilles Robofil 6030 SI

Akaa Finland, ФинскаФинска локација на застапништво
6837 km
2000
користен
1

Wire Cutting edm machine Charmilles Robofil 4030SI

Meyrin, ШвајцаријаШвајцарија
6566 km
1999
добар (користен)
6

Charmilles Robofil 300 Charmilles Robofil 300

SOFIA, БугаријаБугарија
7940 km
1994
одличен (користен)
1

Wire EDM machine Charmilles Robofil 6030SI

Meyrin, ШвајцаријаШвајцарија
6566 km
1999
добар (користен)
1

Wire Cutting edm machine Charmilles Robofil 4030SI

Meyrin, ШвајцаријаШвајцарија
6566 km
1999
добар (користен)
9

Erosion machines AgieCharmilles CUT 20 P

Kaiserslautern, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6526 km
2015
подготвен за работа (се користи)
6

AGIECHARMILLES +GF+ CUT30 - 2008 Wire cutting EDM machine AGIECHARMILLES +GF+ CUT 30

Rolle, CH, ШвајцаријаШвајцарија локација на застапништво
6572 km
2008
подготвен за работа (се користи)
2

- USED - MANUAL DIE SINKING EDM MACHINE    CHARMILLES ELERODA 400

Matelica (MC), ИталијаИталија локација на застапништво
7203 km
подготвен за работа (се користи)
4

start hole EDM machine CHARMILLES HD 8

Повеќе Charmilles Hd 8
Kirchheim b. München, ГерманијаГерманија
6852 km
2000
добра состојба (се користи)
5

Cavity Sinking EDM - Machine CHARMILLES TECHNOLOGIES ROBOFORM 505

Staufenberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6532 km
1994
користен
1

Gear ZF AK 6-90 / AK6-90 MB 2624 LAK

Emmerich, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6322 km
подготвен за работа (се користи)


charmilles...
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!

до

до

промена пребарување
CHARMILLES ROBOFIL 690
продаде веднаш
со светски лидер на пазарот од 0,79 EUR по котација.
Дознаете повеќе сега


телефон: +49 (0) 201 857 86 112
или продаде веднаш
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.