Hydrap купи користени

Признати локација: Ashburn (US) (промена)
Внесете е-пошта
или
потег
6

Double column press / Straight side press HYDRAP HPDB 315

Strassberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6676 km
1982
користен
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPD-S 125 (UVV)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1991
користен
11

Hydraulic Straight Sided Drawing Press HYDRAP HPDb 315

Wermelskirchen, ГерманијаГерманија
6414 km
1997
одличен (користен)
2

Single Column Press - Hydraulic HYDRAP HPSK-100 CNC

Schmölln, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6750 km
1990
користен
6

Double column press / Straight side press HYDRAP HPDb 400

Strassberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6676 km
1993
користен
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPDb 250 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1996
користен


hydrap
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!
8

Hydraulic Straight Sided Press Hydrap

Wermelskirchen, ГерманијаГерманија
6414 km
1988
добар (користен)
8

Hydr. Stand-in press HYDRAP HKP 12000

Kassel, ГерманијаГерманија
6550 km
1979
добар (користен)
6

Double column press / Straight side press HYDRAP HPDZb 800

Strassberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6676 km
1993
користен
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPD-S 125 (UVV)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1994
користен
9

Hydraulic press Hydrap HPDZB 160

Stuhr bei Bremen, ГерманијаГерманија
6426 km
1990
добар (користен)
1

Single Column Press HYDRAP HKP 12000

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1990
подготвен за работа (се користи)
3

Press Hydrap HBDB100

Schwäbisch Gmünd , ГерманијаГерманија
6690 km
1978
добар (користен)
7

Hydraulic Stampingmachine Hydrap Hydrap HPDZb 1250 to

Rheinland-Pfalz, DeutschlandГерманија
6465 km
1995
одличен (користен)
1

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPDZB 315 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1999
користен
6

Hydraulic Straight Sided Drawing Press Hydrap HPDZb 1250

Wermelskirchen, ГерманијаГерманија
6414 km
1995
добар (користен)
1

Four Column Press - Hydraulic HYDRAP HPD-S 100

Plettenberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6453 km
1999
користен
8

Hydrauklic press Hydrap HPDb 315

Rheinland-Pfalz, DeutschlandГерманија
6465 km
1997
одличен (користен)
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPDb 160 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1996
користен
1

Double Column Press SCHULER HYDRAP HPDb 160

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1997
подготвен за работа (се користи)
4

Hydraulic straight Sided Press Hydrap HPDZb160

Wermelskirchen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6414 km
1985
користен
3

Single Column Press - Hydraulic HYDRAP HPSB 100

Plettenberg, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6453 km
1982
користен
3

Hydraulic Straight Press Hydrap HPDZB

Attendorn, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6457 km
1985
користен
4

Hydraulic C-Frame (Drawing) Press HYDRAP HPSK 100 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1996
користен
1

Double Column Press SCHULER HYDRAP HPDb 160

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1987
подготвен за работа (се користи)
4

Hydraulic C-Frame (Drawing) Press HYDRAP HPSK 100 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1996
користен
4

Hydraulic Double Column Punching and Drawing Press HYDRAP HPDZb 160

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1991
подготвен за работа (се користи)
3

Hydraulic Straight Sided Press Hydrap HPD-S 100

Wermelskirchen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6414 km
1993
користен
4

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPD-S 100 (UVV)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1993
користен
1

Double Column Press SCHULER HYDRAP HPD-S 160

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1997
подготвен за работа (се користи)
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPDZB 200 (UVV)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1990
користен
1

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPD-S 125 (CE)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1997
користен
3

Hydraulic Double-Column (Drawing) Press HYDRAP HPDZB 400 (UVV)

Eislingen, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6689 km
1980
користен


hydrap
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!

до

до

промена пребарување
HYDRAP
продаде веднаш
со светски лидер на пазарот од 0,79 EUR по котација.
Дознаете повеќе сега


телефон: +44 (0) 20 806 810 84
или продаде веднаш
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.