комерцијални возила Понуди
9

Tow truck Iveco 75E17 - aus 1. Hd

Essen, ГерманијаГерманија
6389 km
2004
одличен (користен)
12

Tandem pendant Blyss A270ST

подготвен за работа (се користи)
1.200 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 10 денови
15

Street Sweeper Iveco Johnston

Genk, БелгијаБелгија
6310 km
1999
обновен (користен)
4

Tandem pendant Blyss

подготвен за работа (се користи)
900 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 10 денови
15

Street Sweeper Renault Johnston Beam 600

Genk, БелгијаБелгија
6310 km
2001
обновен (користен)
15

Trailer low loader Möslein TF3

подготвен за работа (се користи)
13.000 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 10 денови
6

Truck tarpaulin and bar with charger Ford Transit Trend 350 L4 RWD 2.0

Schleiden, ГерманијаГерманија
6393 km
2018
добар (користен)
12.957 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 4 денови
10

Tandem pendant Furniture TDS 13 tipper

подготвен за работа (се користи)
7.000 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 10 денови
9

Truck slammed Box Ford Transit

Schleiden, ГерманијаГерманија
6393 km
2018
добар (користен)
6.770 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 4 денови
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.