Chocolate tempering machineFBM
Maestria 60kg
Chocolate tempering machine
FBM
Maestria 60kg
EXW фиксна цена додава се ДДВ
18.000 €
година на производство
2025
Состојба
Користено
Локација
Schaafheim 

Сликите прикажуваат
Прикажи карта
Податоци за машината
- Ознака на машината:
- Chocolate tempering machine
- Произведувач:
- FBM
- Модел:
- Maestria 60kg
- Година на производство:
- 2025
- Состојба:
- речиси како ново (употребувано)
- Функционалност:
- целосно функционален
- Работни часови:
- 220 h
Цена и локација
EXW фиксна цена додава се ДДВ
18.000 €
- Локација:
- Schaafheim, Германија

Повикајте
Детали за понудата
- ID на огласот:
- A19858250
- Ажурирање:
- последно на 28.08.2025
Опис
Machine Information:
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
Lodpfxow Ta Ime Aaajai
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Огласот е автоматски преведен. Можно е да има грешки во преводот.
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
Lodpfxow Ta Ime Aaajai
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Огласот е автоматски преведен. Можно е да има грешки во преводот.
Доставувач
Забелешка: Регистрирајте се бесплатно или најавете се, за пристап до сите информации.
Регистриран од: 2025
Испрати барање
Телефон & Факс
+49 6073 ... огласи
Овие огласи исто така може да ве заинтересираат.
мал оглас
Kreuzau
1.549 km
FrymaMZM / VK 50
мал оглас
Raszyn
1.175 km
Jedlinski PackagingJTB-40
мал оглас
Babenhausen
1.356 km
MussanaAutomat
мал оглас
Suffolk
1.977 km
Tipper TieRS4202
мал оглас
Misterton
2.132 km
Precious chocolates
мал оглас
Wuppertal
1.545 km
DiesselMehrzweckerhitzer-Kühler
мал оглас
Misterton
2.132 km
SollichRT250K
мал оглас
Berlin
1.368 km
nNewest250
мал оглас
Zwevegem
1.740 km
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
мал оглас
Zwevegem
1.740 km
BarssoDubbele peddelmenger,Type Barmix 900L
Вашиот оглас беше успешно избришан
Се случи грешка








































































































