категорија
Главна категорија:
покажуваат помалку
покажете повеќе
Подкатегорија:
покажуваат помалку
покажете повеќе
детали за машината
Производител:
Модел:
Цена:
-
Година на градба:
-
Локација
Вашата препознаена локација: Македонија (промена)
периметар:
 
земји:
покажуваат помалку
покажете повеќе
држава
формат на продажба
Детали

Купете Машини за пијалоци користени

Технологија на храна Машини за пијалоци
Класифицирана реклама
Bertolaso ALFA 110 Bertolaso ALFA 110 Bertolaso ALFA 110
more images
3
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Bertolaso ALFA 110
1994
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic Krones Bonamatic
more images
15
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Krones Bonamatic
2001
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Auxiemba GACELA R-8-II-IZ Auxiemba GACELA R-8-II-IZ Auxiemba GACELA R-8-II-IZ Auxiemba GACELA R-8-II-IZ Auxiemba GACELA R-8-II-IZ
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Auxiemba GACELA R-8-II-IZ
2000
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D
more images
9
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Weightpack WFT 24 28 8 8 141 D
2009
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R Nortan PRISMA AURORA 200 R
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Nortan PRISMA AURORA 200 R
2010
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Sarcmi DS 300 Sarcmi DS 300
more images
2
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Sarcmi DS 300
1989
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Alfatek MBC 9-1 BLP Alfatek MBC 9-1 BLP Alfatek MBC 9-1 BLP Alfatek MBC 9-1 BLP Alfatek MBC 9-1 BLP
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Alfatek MBC 9-1 BLP
2005
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt. AVE 8000 Lt.
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
AVE 8000 Lt.
1997
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
RCM RTE 16/1 RCM RTE 16/1 RCM RTE 16/1
more images
3
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
RCM RTE 16/1
1998
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
SIAD WS - 300 SIAD WS - 300 SIAD WS - 300 SIAD WS - 300
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
SIAD WS - 300
2001
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S Nortan PRISMA 120 S
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Nortan PRISMA 120 S
1994
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Siapi EASP 20 Siapi EASP 20 Siapi EASP 20 Siapi EASP 20 Siapi EASP 20 Siapi EASP 20 Siapi EASP 20
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Siapi EASP 20
2004
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Acmi Formacartoni Acmi Formacartoni Acmi Formacartoni Acmi Formacartoni
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Acmi Formacartoni
2009
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Bardi Danubio Bardi Danubio Bardi Danubio Bardi Danubio Bardi Danubio Bardi Danubio
more images
6
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Bardi Danubio
1992
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30 Siapi EA30
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Siapi EA30
2002
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant SPECIJALKA Bottling plant
more images
14
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
SPECIJALKA Bottling plant
2000
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
MSK 260/280 E3 MSK 260/280 E3 MSK 260/280 E3 MSK 260/280 E3 MSK 260/280 E3
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
MSK 260/280 E3
2007
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S Twin Pack MDEL-S
more images
15
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Twin Pack MDEL-S
2008
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1 Kosme KOSMAC 6T-S2-E1
more images
11
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Kosme KOSMAC 6T-S2-E1
1991
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant Krones Bottling plant
more images
11
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Krones Bottling plant
1997
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316 Krones Contiform 316
more images
15
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Krones Contiform 316
2010
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Nortan Prisma 6 + 6 Nortan Prisma 6 + 6 Nortan Prisma 6 + 6 Nortan Prisma 6 + 6 Nortan Prisma 6 + 6
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Nortan Prisma 6 + 6
1999
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Krones Contiroll Solomodul Krones Contiroll Solomodul Krones Contiroll Solomodul Krones Contiroll Solomodul Krones Contiroll Solomodul Krones Contiroll Solomodul
more images
6
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Krones Contiroll Solomodul
2007
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60 Simonazzi Dosix ND 60
more images
11
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Simonazzi Dosix ND 60
2010
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S Enoberg Evf 24-24-6 N S
more images
14
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Enoberg Evf 24-24-6 N S
2021
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM Apsol ACE 30 HM
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Apsol ACE 30 HM
2007
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
SIG Comaco RVAR50/1+VA/12 SIG Comaco RVAR50/1+VA/12 SIG Comaco RVAR50/1+VA/12
more images
3
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
SIG Comaco RVAR50/1+VA/12
2004
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Sipa 8/4 Sipa 8/4 Sipa 8/4 Sipa 8/4
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Sipa 8/4
2001
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Robino & Galandrino Record 8 Robino & Galandrino Record 8 Robino & Galandrino Record 8 Robino & Galandrino Record 8
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Robino & Galandrino Record 8
2012
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH Kosme Kosmac 6r1s3s ADH
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Kosme Kosmac 6r1s3s ADH
2000
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
DAKOS RT 12 DAKOS RT 12 DAKOS RT 12 DAKOS RT 12
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
DAKOS RT 12
1997
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2 SIAD WS2/190 B2
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
SIAD WS2/190 B2
1992
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Bardi Bottling plant
2009
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
15
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
SMI Bottling plant
2010
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Bertolaso S.GLORIA 500 Bertolaso S.GLORIA 500 Bertolaso S.GLORIA 500 Bertolaso S.GLORIA 500 Bertolaso S.GLORIA 500
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Bertolaso S.GLORIA 500
1994
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Robino & Galandrino 1 Head Robino & Galandrino 1 Head Robino & Galandrino 1 Head Robino & Galandrino 1 Head
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Robino & Galandrino 1 Head
1985
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2 MCF Trade Model. 2
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
MCF Trade Model. 2
2019
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
GAI 21116 GAI 21116 GAI 21116 GAI 21116
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
GAI 21116
2009
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
KETTNER Blitzpac A40 T1
more images
1
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
KETTNER Blitzpac A40 T1
2002
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16 Sarcmi SAR-16
more images
8
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Sarcmi SAR-16
1986
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET Husky GL300PET
more images
14
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Husky GL300PET
2005
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
7
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
STS S2T6/R STS S2T6/R STS S2T6/R STS S2T6/R
more images
4
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
STS S2T6/R
2009
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312 Krones Lavapur KD-2-92-312
more images
15
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
Krones Lavapur KD-2-92-312
1998
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
6
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l UBL S.r.l
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
UBL S.r.l
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
ETT GTF 8 ETT GTF 8 ETT GTF 8 ETT GTF 8 ETT GTF 8
more images
5
Италија Fumane (Verona)
(Локација на дилерот)
978 km
ETT GTF 8
2000
Втора рака
Јавете се

Искористено Машини за пијалоци

Сега пребарајте го Machineseeker целосно со повеќе од 200.000 користени машини.