Blast chillerLainox
TO161BR
Blast chiller
Lainox
TO161BR
VB додава се ДДВ
6.600 €
година на производство
2022
Состојба
Користено
Локација
Gosau 

Сликите прикажуваат
Прикажи карта
Податоци за машината
- Ознака на машината:
- Blast chiller
- Произведувач:
- Lainox
- Модел:
- TO161BR
- Година на производство:
- 2022
- Состојба:
- речиси како ново (употребувано)
- Функционалност:
- целосно функционален
Цена и локација
VB додава се ДДВ
6.600 €
- Локација:
- Gosau, Австрија

Повикајте
Технички детали
- Вкупна ширина:
- 790 мм
- Вкупна висина:
- 1.960 мм
Детали за понудата
- ID на огласот:
- A20076235
- Ажурирање:
- последно на 13.10.2025
Опис
Shock Chiller Model: ZO161BR
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
Caedoxfz Anepfx Agbsa
Огласот е автоматски преведен. Можно е да има грешки во преводот.
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
Caedoxfz Anepfx Agbsa
Огласот е автоматски преведен. Можно е да има грешки во преводот.
Доставувач
Забелешка: Регистрирајте се бесплатно или најавете се, за пристап до сите информации.
Испрати барање
Телефон & Факс
+43 6136 ... огласи
Вашиот оглас беше успешно избришан
Се случи грешка




