роботи купи користени

8

Robot FANUC M-6iB

Kaiserslautern, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6526 km
2005
подготвен за работа (се користи)
8

Robot Fanuc Arc Mate 120iB RJ3iB

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
1

Welding robot Cloos Romat 76 S

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
13

Robot FANUC ARC Mate 100iC/12

Kaiserslautern, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6526 km
2017
подготвен за работа (се користи)
4

Robot S420iF RJ2

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)


роботи
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!
1

Welding robot Cloos Romat 76

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
8

Robot Kawasaki RS007L

Kaiserslautern, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6526 km
2018
подготвен за работа (се користи)
8

Robot IRB 1600 IRC5 M2004

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
3

Welding robot MIGATRONIC AUTOMATION FANUC AM 120 IC/10L

ČeskoРепублика Чешка
7002 km
2009
подготвен за работа (се користи)
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG laser beam welding robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
11

6-axis articulated arm robot R E I S Gewicht 850kg RV 30

Rottenburg, ГерманијаГерманија
6641 km
1991
одличен (користен)
2

Robots industrial robots Kuka KUKA KR5arc

Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6428 km
2008
добар (користен)
3

Robot KR210 KRC2 Ed05

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG laser beam welding - robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
2

Robots industrial robots Kuka KUKA Kuka KR500L340-3 KRC4

Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6428 km
2012
добар (користен)
2

Robot IRB 2400/10 S4C M98A

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
4

Robotic polishing system

Kürten, ГерманијаГерманија
6420 km
2013
добар (користен)
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG laser beam welding - Robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
4

Industrial robots INDUSTRIAL ROBOT ABB IRB 6600 M2000A

Trenčianske Stankovce, СловачкаСловачка локација на застапништво
7214 km
2004
подготвен за работа (се користи)
3

6-axis welding robot PANASONIC VR-006L

Janska 12, 60200 Brno, CZРепублика Чешка
7108 km
2006
добар (користен)
5

Robot Fanuc R2000iB 210F R30iA

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
5

Robot laser systems Flacs Rofin

Lindlar, ГерманијаГерманија
6429 km
2005
добар (користен)
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG Laser beam welding - robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
6

Robot ABB ABB IRB 6600, IRB 6400, IRB 1400

Gießen, ГерманијаГерманија
6531 km
2004
добар (користен)
4

Robot IRB 6400R S4CPlus REX

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
3

Welding Robot ABB A 650

Korschenbroich, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6372 km
1999
користен
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG laser welding robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен
3

Robot IRB 1400 S4CPlus M2000

Bilbao, ШпанијаШпанија локација на застапништво
6053 km
подготвен за работа (се користи)
5

Welding Robot FANUC S420

Korschenbroich, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6372 km
1999
користен
1

Welding robot Trumpf - Kuka YAG laser beam welding robot

Deinze, БелгијаБелгија локација на застапништво
6182 km
користен


роботи
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!

до

до

промена пребарување

продаде веднаш
со светски лидер на пазарот од 0,79 EUR по котација.
Дознаете повеќе сега


телефон: +49 (0) 201 857 86 112
или продаде веднаш
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.