технологија и вработување купи користени

Признати локација: Ashburn (US) (промена)
Внесете е-пошта
или
потег
5

RS-Feeder Rütteltopf Wendelfoerderer RS-Feeder

Ebersbach, ГерманијаГерманија
6678 km
2005
одличен (користен)
8

AOI quality testing machine Göpel OptiCon BasicLine²

Sömmerda, ГерманијаГерманија
6660 km
2004
добар (користен)
3

discharge station KUKA NN

Altenstadt, ГерманијаГерманија
6745 km
2012
одличен (користен)
1

Optical Inspection Machine GÖPEL OptiCon Basic Line X30

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2009
подготвен за работа (се користи)
3

Vibration Feeder Fimotec-Fischer VZ-40-SZ

Ulm, ГерманијаГерманија
6724 km
одличен (користен)
1

Göpel AOI Opticon Göpel Electronic Opticon SmartLine

Ismaning, ГерманијаГерманија
6843 km
2012
како и нови (ex-дисплеј)


техно...
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!
3

SMD Automatic Component Placement System PHILIPS CSM 66 II

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
подготвен за работа (се користи)
1

Göpel AOI Opticon Göpel Electronic Opticon SmartLine

Ismaning, ГерманијаГерманија
6843 km
2012
како и нови (ex-дисплеј)
4

Buffer ROMMEL LPR 40 S

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2007
подготвен за работа (се користи)
6

Laser Soldering Machine ATN Vario

DeutschlandГерманија
6617 km
2015
неискористен (користен)
2

Reflow Soldering Oven SMT 300/ 1.6C

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1995
подготвен за работа (се користи)
6

Stencil Printer YAMAHA YSP KHT-000

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2012
подготвен за работа (се користи)
1

Dispenser Amistar DP 5100Z

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
користен
3

Selective Repair Solder System SEHO POWER REPAIR

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2010
користен
4

Reflow Soldering Oven SMT Quattro Peak C 3.0 N2

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2001
користен
1

Automated Optical Inspection Machine SCHNEIDER & KOCH LaserVision Compact 3

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
користен
3

Wave Soldering System SEHO SYSTEM 8000-C

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
користен
2

Reflow Soldering Oven SMT 1.7 TC

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2001
добар (користен)
3

Optical Inspection System IVT ViproColour VIComp

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2016
неискористен (користен)
6

Vapour-Phase Soldering System ASSCON VP2000-200 INLINE

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2015
подготвен за работа (се користи)
3

Conveying Module ROMMEL BMS 1550 G

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
подготвен за работа (се користи)
3

Magazine Loader ROMMEL LBE 55 WA 470 SC

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2001
подготвен за работа (се користи)
6

Subrack ALSTOM

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
подготвен за работа (се користи)
6

Wave Soldering System VITRONICS DELTA 7L

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2009
подготвен за работа (се користи)
1

BGA/SMT Rework System EVERTEC XT5 Professional

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
2008
подготвен за работа (се користи)
3

Screen Printer EKRA E1

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1998
подготвен за работа (се користи)
5

Fully Automatic SMD Component Placement HEEB-INOTEC INOPLACER

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
подготвен за работа (се користи)
3

Cutting, Stamping and Bending Machine Streckfuss C043A

Berlin, ГерманијаГерманија локација на застапништво
6731 km
1982
користен


техно...
секој ден

Нови машини преку e-mail!

Бидете информирани!

до

до

промена пребарување

продаде веднаш
со светски лидер на пазарот од 0,79 EUR по котација.
Дознаете повеќе сега


телефон: +49 (0) 201 857 86 112
или продаде веднаш
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.