Нови пристигнувања
4

welding robot system Cloos

Burbach, DeutschlandГерманија
6495 km
2002
обновен (користен)
2

ABB IRB1400 M2000

More Abb Irb 1400
Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6437 km
2005
добар (користен)
5

welding robot system on stock Cloos

Burbach, DeutschlandГерманија
6495 km
2008
одличен (користен)
2

Kuka KUKA KR5arc

Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6437 km
2008
добар (користен)
2

robotics RX 60 B STÄUBLI RX 60 B

MögglingenГерманија
6710 km
2003
одличен (користен)
2

Kuka KUKA KR500-2

Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6437 km
2007
добар (користен)
3

Kuka KUKA KR210-2 Serie2000

Nordrhein-Westfalen, DeutschlandГерманија
6437 km
2011
добар (користен)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу