категорија
Главна категорија:
покажуваат помалку
покажете повеќе
детали за машината
Производител:
Модел:
Цена:
-
Година на градба:
-
Локација
Вашата препознаена локација: Македонија (промена)
периметар:
 
земји:
држава
формат на продажба
Детали
Класифицирана реклама
Hydraulico 4000 kN Hydraulico 4000 kN Hydraulico 4000 kN
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Hydraulico 4000 kN
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Loire 3000 kN Loire 3000 kN Loire 3000 kN
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Loire 3000 kN
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
HAAS UMC 500 HAAS UMC 500 HAAS UMC 500
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
HAAS UMC 500
2021
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
DOOSAN LYNX 220 LSA DOOSAN LYNX 220 LSA DOOSAN LYNX 220 LSA DOOSAN LYNX 220 LSA
more images
4
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DOOSAN LYNX 220 LSA
2012
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST OKUMA LU 400/2ST
more images
9
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
OKUMA LU 400/2ST
2009
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Fanuc Robodrill D21 Fanuc Robodrill D21 Fanuc Robodrill D21 Fanuc Robodrill D21 Fanuc Robodrill D21 Fanuc Robodrill D21
more images
6
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Fanuc Robodrill D21
2018
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Kovosvit MAS MT 50 CNC Kovosvit MAS MT 50 CNC
more images
2
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Kovosvit MAS MT 50 CNC
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati Pierce RUR Control Automati
more images
10
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Pierce RUR Control Automati
2006
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40 HAAS VF-5-40
more images
10
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
HAAS VF-5-40
2013
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2 DMG Gildemeister CTX-400 S2
more images
9
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DMG Gildemeister CTX-400 S2
2002
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
ENGEL ES 750/175 HL ENGEL ES 750/175 HL
more images
2
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
ENGEL ES 750/175 HL
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
DEMAG 1000-430
more images
1
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DEMAG 1000-430
1995
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Engel Insert 330H 90
2006
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Battenfeld TM 1300 RA2 Battenfeld TM 1300 RA2 Battenfeld TM 1300 RA2
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Battenfeld TM 1300 RA2
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TOSHIBA IS 280 GS
1996
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
ENGEL ES 650/125 HL ENGEL ES 650/125 HL
more images
2
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
ENGEL ES 650/125 HL
1996
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1 Krauss Maffei KM 300-1400 C1
more images
10
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Krauss Maffei KM 300-1400 C1
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TOSHIBA IS 450 GS
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TOSHIBA IS 220 GN
2002
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
ENGEL ES 500/90 HL-ST ENGEL ES 500/90 HL-ST ENGEL ES 500/90 HL-ST
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
ENGEL ES 500/90 HL-ST
1998
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Arburg A 270S-350-60
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
DEMAG 500-200
more images
1
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DEMAG 500-200
1998
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
YUDO-STAR SONIX 0510i – H
2012
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL MAUTING UKM 2004 DE-PL
more images
7
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
MAUTING UKM 2004 DE-PL
2006
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Wenzel Poli Galaxy SL4 Wenzel Poli Galaxy SL4 Wenzel Poli Galaxy SL4
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Wenzel Poli Galaxy SL4
1996
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50 OmniTrac 2-50
more images
10
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
OmniTrac 2-50
2018
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
MAGUIRE PRS-20 MAGUIRE PRS-20 MAGUIRE PRS-20 MAGUIRE PRS-20
more images
4
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
MAGUIRE PRS-20
2015
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
FELDER G 680 FELDER G 680 FELDER G 680 FELDER G 680 FELDER G 680 FELDER G 680 FELDER G 680
more images
7
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
FELDER G 680
2015
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
STEFANI ACTIVA/1-48 STEFANI ACTIVA/1-48 STEFANI ACTIVA/1-48 STEFANI ACTIVA/1-48 STEFANI ACTIVA/1-48 STEFANI ACTIVA/1-48
more images
6
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
STEFANI ACTIVA/1-48
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
CENTAURO T-STAR
2018
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
SULAK BTS 02 MAXI SULAK BTS 02 MAXI
more images
2
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
SULAK BTS 02 MAXI
2015
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
KOMFI RZ-01 KOMFI RZ-01 KOMFI RZ-01
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
KOMFI RZ-01
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
KOMFI AMIGA
2007
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
SwissQprint Impala UV
2014
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030 TRUMPF Liftmaster L3030
more images
8
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TRUMPF Liftmaster L3030
2002
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
MAS MCV 1005 AX sprint
2005
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Hartford HSA – 428EA
2015
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
MultiCam 8000 Series
2013
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
MAS MCU 700V-5X SPRINT
2014
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DMG MORI ULTRASONIC 20 linear
2011
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
DECKEL MAHO DMU 50 eVolution
2001
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TOS Prima
2007
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500 YDPM HM 500
more images
9
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
YDPM HM 500
2008
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Trimill Speed 1110
2010
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
TAJMAC MCFV 1060 TAJMAC MCFV 1060 TAJMAC MCFV 1060 TAJMAC MCFV 1060 TAJMAC MCFV 1060
more images
5
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
TAJMAC MCFV 1060
2005
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060 YDPM MV 1060
more images
15
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
YDPM MV 1060
2008
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Tajmac MCFV 1060 Tajmac MCFV 1060 Tajmac MCFV 1060 Tajmac MCFV 1060 Tajmac MCFV 1060 Tajmac MCFV 1060
more images
6
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
Tajmac MCFV 1060
2004
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
INTOS VOC 1000
2003
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
HURCO BMC 4020 HURCO BMC 4020 HURCO BMC 4020
more images
3
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
HURCO BMC 4020
2000
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
HURCO BMC 24 SSM HURCO BMC 24 SSM HURCO BMC 24 SSM HURCO BMC 24 SSM HURCO BMC 24 SSM HURCO BMC 24 SSM
more images
6
Чешка република Kobližná 3, 631 32 Brno-Brno-střed, Tschechien
935 km
HURCO BMC 24 SSM
2004
добро (искористено)
Јавете се

Искористено Amaron

Сега пребарајте го Machineseeker целосно со повеќе од 200.000 користени машини.